Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΔΟΕ Αναμοριοδότηση σχολικών μονάδων – Μοριοδότηση αποσπάσεων – Αναμόρφωση Π.Δ. για μεταθέσεις


Αρ. Πρωτ.1511
Αθήνα  29/11/2010
Προς
1. Τους Συλλόγους Εκπ/κών Π.Ε.
2. Τους αιρετούς του ΚΥΣΠΕ – ΑΠΥΣΠΕ- ΠΥΣΠΕ
       

Θέμα: Αναμοριοδότηση σχολικών μονάδων – Μοριοδότηση αποσπάσεων – Αναμόρφωση Π.Δ. για μεταθέσεις

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
            Το Υπουργείο Παιδείας έχει προχωρήσει στη συγκρότηση επιτροπής, η οποία θα εξετάσει τα θέματα της μοριοδότησης των αποσπάσεων και της αναμοριοδότησης των σχολικών μονάδων. Στην επιτροπή συμμετέχουν οι δυο νεοεκλεγμένοι αιρετοί του ΚΥΣΠΕ Μπράτης Δημήτρης και Παληγιάννης Βασίλειος.
            Προκειμένου να είμαστε έτοιμοι ως κλάδος να καταθέσουμε τις προτάσεις μας προτείνουμε τα εξής:
Α. ΑΝΑΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
1. Συγκρότηση επιτροπής ανά νομό στην οποία θα συμμετέχουν οι αιρετοί του ΠΥΣΠΕ, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Δ.Σ. των τοπικών Συλλόγων, η οποία θα προχωρήσει στην αναμοριοδότηση όλων των Σχολικών Μονάδων του Νομού, με βάση αντικειμενικά κριτήρια. Οι επιτροπές ανά Νομό πρέπει να τελειώσουν το έργο τους μέχρι το τέλος Γενάρη 2011.
2. Συγκρότηση επιτροπής ανά περιφέρεια στην οποία συμμετέχουν οι αιρετοί του ΚΥΣΠΕ, των ΑΠΥΣΠΕ, οι αιρετοί των ΠΥΣΠΕ και οι Πρόεδροι των Δ.Σ. των Συλλόγων, η οποία θα εξετάσει τη μοριοδότηση των Σχολικών Μονάδων σε επίπεδο περιφέρειας (μετά την κατάθεση των προτάσεων ανά Νομό).
3. Συγκρότηση επιτροπής σε κεντρικό επίπεδο αποτελούμενη από τους αιρετούς του ΚΥΣΠΕ και μέλη του Δ.Σ. της ΔΟΕ η οποία θα καταλήξει στην τελική πρόταση την οποία θα υποβάλλει στο Δ.Σ. της ΔΟΕ για τελική έγκριση, προκειμένου να κατατεθεί στο Υπ/ Παιδείας.

Β. ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ Π.Δ. ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ - ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ
            Οι Σύλλογοι πρέπει να πραγματοποιήσουν έκτακτες Γ.Σ. ή συνεδριάσεις των Δ.Σ. για το θέμα της αναμόρφωσης του Π.Δ. για τις μεταθέσεις και την αναμοριοδότηση των αποσπάσεων και να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις προς τη ΔΟΕ.
            Σας υπενθυμίζουμε ότι στην 66η Γ.Σ. του κλάδου είχε κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση, για τη μοριοδότηση των αποσπάσεων, την οποία σας αποστέλλουμε προκειμένου να αποτελέσει τη βάση για συζήτηση.
 Στον παρακάτω σύνδεσμο η πρόταση του κλάδου στην 66η Γ.Σ.
http://www.doe.gr/2010/doe291110.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου