Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Εκδήλωση Ταμείου Αληλοβοήθειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με ΠΕΕΚΠΕ ΗΠΕΙΡΟΥ

Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Παράρτημα ΠΕΕΚΠΕ Ηπείρου (Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση) διοργανώνει εκπαιδευτική εκδρομή στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης Περιβάλλον και Πολιτισμός 2012 : «Παντέχνου πυρός σέλας – Λαμπερές ιστορίες φωτιάς» της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων κ Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Γ.Γ. Πολιτισμού του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.

Παράλληλα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια βιωματική ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και στη συνέχεια να παρακολουθήσουν μια σύντομη παρουσίαση εκπαιδευτικού προγράμματος με θέμα : «Αναζητώντας την Ιερή Φηγό» στο ξενοδοχείο «Πρυτανείο» το οποίο βρίσκεται εγγύς του αρχαιολογικού χώρου.
Επίσης θα διανεμηθεί σχετικό εκπαιδευτικό υλικό του συναδέλφου Θωμά Λώλη ο οποίος θα είναι και ο εμψυχωτής της όλης δράσης.
Ώρα αναχώρησης- μπροστά από την Ακαδημία- στις 10:00΄ και επιστροφή στο ίδιο σημείο στις 14:30΄ περίπου. Η μετακίνηση θα γίνει με δύο τουριστικά  λεωφορεία.
 Τα έξοδα μετακίνησης θα καλυφθούν από το ταμείο αλληλοβοήθειας.
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας όσον αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής.

Πληρ: Γιάννης Στέφος Τηλ:26510 41085                                             Κιν:6944392910



ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΕΚΠΕ ΗΠΕΙΡΟΥ

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου