Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

«Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας» από την skywalker.gr, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ένταξης του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ»

 

Δελτίο Τύπου

Ιωάννινα, 20/02/2024

«Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας» από την skywalker.gr, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ένταξης του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ»

Το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ένταξης του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, σε συνεργασία με την skywalker.gr, παρουσιάζει το 36ο «Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας», στα Ιωάννινα. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια πρωτοβουλία για την παροχή αρχικής εκπαίδευσης στην επιχειρηματικότητα και απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν τις δυνατότητες της επιχειρηματικής δράσης ως εναλλακτικό δρόμο επαγγελματικής δραστηριότητας και δημιουργικότητας.

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι είκοσι πέντε ώρες, από τις 26/2 έως τη 1/3/2024 και κατά τη διάρκεια του,

οι εκπαιδευόμενοι θα εισαχθούν σε βασικές αρχές, μεθόδους και εργαλεία της επιχειρηματικότητας. Θα κατανοήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες του επιχειρηματία και θα παρακολουθήσουν σημαντικές θεματικές ενότητες που αφορούν τη δημιουργία και λειτουργία μιας επιχείρησης, όπως η εκκίνηση μιας επιχειρηματικής ιδέας, οι βασικές αρχές διαχείρισης και μάρκετινγκ, οι πηγές χρηματοδότησης, καθώς και βασικά λογιστικά και φορολογικά θέματα έναρξης. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα αποτελεί μια ευκαιρία για όσους επιθυμούν να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους γνώσεις και δεξιότητες με σκοπό τη δημιουργία και την ανάπτυξη της δικής τους επιχείρησης.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα δεν προϋποθέτει κάποια οικονομική επιβάρυνση, ωστόσο απαιτείται δήλωση συμμετοχής, με τις πρώτες 25 δηλώσεις να έχουν προτεραιότητα. Το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ένταξης του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ αναγνωρίζει τη σημασία της επιχειρηματικότητας ως μέσο ένταξης και ανάπτυξης και στοχεύει στην υποστήριξη τέτοιων πρωτοβουλιών που συμβάλλουν στην ενίσχυση των δεξιοτήτων και των γνώσεων των συμμετεχόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να ανατρέξετε στο: https://footstep.gr/news/1341-deltio-typou-36o-monopati-epixeirimatikotitas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου