Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

ΜΕΤΑΘΈΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ Π.Ε 2024

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜΕΤΑΘΈΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ Π.Ε 2024

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Θέλω να σας ενημερώσω ότι την Πέμπτη 14 Μαρτίου  και την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 θα συνεχιστούν στο Υπουργείο Παιδείας οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1.      Εξέταση αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης.

2.      Εξέταση θεμάτων αποσπάσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ διδακτικού έτους 2023 – 2024

3.      Εξέταση αιτήσεων μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής και Ειδικής Αγωγής.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Θέλω επίσης να σας υπενθυμίσω ότι μέχρι την Πέμπτη 14 πρέπει να μας δοθούν τα κενά από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και να προχωρήσουμε μετά τον πραγματικό υπολογισμό τους στην πραγματοποίηση των Μεταθέσεων.

Θέλω επίσης ως Αιρετός του Κλάδου να σας δηλώσω ότι απαιτώ από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να δοθούν επιτέλους, για να συνυπολογιστούν στις Μεταθέσεις, οι Οργανικές θέσεις των συναδέλφων των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων.

Για ό,τι νεότερο υπάρχει θα σας ενημερώνω.

 

Πάντα κοντά σας,

Φασφαλής Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου