Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Διαμονή στις Φοιτητικές Κατοικίες: Επιλογή δικαιούχων φοιτητών περιόδου 2012-2013



1. Με απόφαση της Εφορείας Φοιτητικών Κατοικιών και σύμφωνα με τα κριτήρια, που ορίζει ο Κανονισμός Λειτουργίας των Φ.Κ, επιλέγονται για διαμονή στις Φ.Κ του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων, την περίοδο Οκτώβριου 2012 - Ιουνίου 2013, οι φοιτητές που περιλαμβάνονται στον πίνακα που ακολουθεί.

[Παρακαλούμε ανατρέξτε στο συνημμένο αρχείο - σελίδα 2]
Στο συνημμένο αρχείο περιλαμβάνονται: Κείμενο Ανακοίνωσης 2012 - Πινάκας Αποτελεσμάτων Διαδικασίας Επιλογής Σεπτεμβρίου 2012

2. Ενστάσεις-αιτήσεις επανεξέτασης των στοιχείων, που υποβλήθηκαν από τους ενδιαφερόμενους, μπορούν να γίνουν μέχρι και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012. Οι αιτήσεις επανεξέτασης θα πρέπει να αναφέρονται σε συγκεκριμένα στοιχεία και να μην είναι γενικές και αόριστες.

Όσοι δεν περιλαμβάνονται στον πίνακα μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος Πρόνοιας για να πληροφορηθούν τη σειρά κατάταξής τους.

Μετά τις προθεσμίες αυτές και αφού ελεγχθούν οι ενστάσεις, οι καταστάσεις καθίστανται οριστικές.


3. Η διάθεση-παραλαβή των δωματίων θα γίνει από 01-15 Οκτώβριου 2012, στους ίδιους τους δικαιούχους, με την επίδειξη της ταυτότητάς τους.

Όσοι δεν παραλάβουν τα δωμάτια ή δεν ανανεώσουν την παραμονή τους μέσα στις παραπάνω προθεσμίες, χάνουν το δικαίωμα διαμονής στις Φοιτητικές Κατοικίες.

Δεν δικαιούνται να παραλάβουν δωμάτιο στις Φοιτητικές Κατοικίες του Πανεπιστημίου όσοι μένουν στην εστία του Ε. Ι. Ν. ή του ΔΙΚΕΠΠΕ.


Για την παραλαβή των δωματίων απαιτούνται:

Α) Καταβολή ποσού 45 ευρώ (είναι η μηνιαία συμμετοχή στα λειτουργικά έξοδα των κατοικιών).
Β) Καταβολή ποσού 90 ευρώ (είναι η ετήσια εγγύηση για την τήρηση των όρων της σύμβασης).



Ιωάννινα, 10/09/2012

Από την Εφορεία Φοιτητικών Κατοικιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου