Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου (στις 19:00), μεταφέρεται το άνοιγμα του εκλογικού κέντρου της «Ενότητας Πολιτών-Νέα Γιάννενα»

 ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Για την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου (στις 19:00), μεταφέρεται το άνοιγμα του εκλογικού κέντρου της «Ενότητας Πολιτών-Νέα Γιάννενα» του Θωμά Μπέγκα.Το άνοιγμα του εκλογικού κέντρου είχε προγραμματιστεί για τις 13 Σεπτεμβρίου, αλλά, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η παράταξη ενημερώθηκε ότι την ημέρα αυτή θα γίνει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, ρουχισμού και σχολικών για τους πληγέντες στη Θεσσαλία θα γίνεται από το πρωί της Πέμπτης.

Άνοιγμα εκλογικού κέντρου και συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

Η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητη μπροστά στα όσα τραγικά συμβαίνουν στους συμπολίτες μας στην περιοχή της Θεσσαλίας που πλήγηκε από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Έτσι, ταυτόχρονα με το άνοιγμα του εκλογικού της κέντρου επί της οδού Ν. Ζέρβα 28, το οποίο θα πραγματοποιηθεί με πολύ διακριτικό τρόπο και απόλυτο σεβασμό στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας την Τετάρτη 13 Σεπτέμβριου και ώρα 7 το απόγευμα, καλεί όλους τους Γιαννιώτες να συνεισφέρουν σε είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και σχολικά ειδή.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται από το πρωί της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου στο εκλογικό μας κέντρο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 26510-71541.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου