Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

«Ανακοίνωση για την ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για την εφαρμογή της εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης των σχολικών μονάδων»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Ιωάννινα, 08 – 02 2021

Αρ. Πρωτ.: 167

Ταχ. Δ/νση: Αράπη 1A -45332 ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Τηλ. - FAX: 26510 78747

email: sepenioa@gmail.com

Ιστοσελίδα: www.syldnioa.gr

ΠΡΟΣ:

Μέλη

ΘΕΜΑ: «Ανακοίνωση για την ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για την εφαρμογή της εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης των σχολικών μονάδων»

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, το Υπουργείο Παιδείας με έγγραφό του καλεί τους Διευθυντές/τριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να συμμετάσχουν στις ενημερωτικές τηλεδιασκέψεις με εισηγητές στελέχη του ΙΕΠ υπό την εποπτεία των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης από τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, με σκοπό την ενημέρωση για την εφαρμογή της εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης των σχολικών Μονάδων.

Θεωρούμε υποκριτική την εφαρμογή της αξιολόγησης από το ΥΠΑΙΘ τη στιγμή που

είναι διάχυτη η αγωνία για την υγεία της εκπαιδευτικής κοινότητας και προέχει η διασφάλιση της υγείας. Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί, η ΔΟΕέχει ξεκινήσει διαδικασίες και δράσεις για την ακύρωση της Υπουργικής απόφασης εφαρμογής της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας. Αρχικά με την ανακοίνωση για απεργία αποχή και θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες που θα άρουν στην πράξη αυτό το κατάπτυστο και αιφνιδιαστικό (σχετικά με τον παρόντα χρόνο) νομοσχέδιο. Καλούνται οι Διευθυντές και οι Σύλλογοι Διδασκόντων να μην προχωρήσουν σε ειδικές συνεδριάσεις το προσεχές διάστημα καθώς αναμένονται αναλυτικές οδηγίες από την Ομοσπονδία για την εφαρμογή της απεργίας – αποχής. Οποιαδήποτε εκβιαστική ενέργεια – απ’ όποιον κι αν προέρχεται - σχετικά με τα παραπάνω να καταγγέλεται άμεσα στο ΔΣ του ΣΕΠΕΝΙ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ιωαννίνων ενημερώνει τα μέλη του, Διευθυντές/τριες και Προϊσταμένους /ες των σχολικών μονάδων της περιοχής μας, ότι τη συγκεκριμένη τηλεδιάσκεψη δεν είναι υποχρεωμένοι να την παρακολουθήσουν μιας και δεν εμπίπτει στο εργασιακό τους ωράριο. Επίσης στο έγγραφο με τονισμένα γράμματα, αναφέρεται ότι η συμμετοχή όλων των Δ/ντών Σχολικών Μονάδων κρίνεται απαραίτητη (άρα δεν ενέχει υποχρεωτικότητα).

υπογραφές Παγανάς Μοσχίδου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου