Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Αιρετοί: Τα αποτελέσματα των εκλογών ΚΥΣΠΕ - Ονόματα

 

Ποιοι εκλέγονται στο ΚΥΣΠΕ

Τα Αποτελέσματα εκλογής αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο ( Κ.Υ.Σ.Π.Ε.) ανακοίνωσε σήμερα το υπουργέιο Παιδείας, μαζί με τον αναλυτικο κατάλογο των ψήφων όλων των υποψηφίων αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι οι εκπαιδευτικοί αντιδρούν στη διάταξη. Η ΔΟΕ λχ έχει χαρακτηρίσει Κυβερνητικό πραξικόπημα το άρθρο για την συγκρότηση Υπηρεσιακών συμβουλίων χωρίς αιρετούς που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για την επαγγελματική εκπαίδευση και ζητά την άμεση απόσυρσή του. 

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί την κυβέρνηση, έστω και τώρα την τελευταία στιγμή, να θέσει τέλος στον αντιδημοκρατικό της κατήφορο και να αποσύρει το κατάπτυστο άρθρο 123 που βαφτίζει αιρετούς τους δοτούς του Υ.ΠΑΙ.Θ., να αφουγκραστεί, επιτέλους, το αίτημα του εκπαιδευτικού κινήματος για:

  • παράταση της θητείας των νυν αιρετών (μέτρο που εφαρμόζεται ήδη για τα όργανα διοίκησης όλων των συνδικαλιστικών οργανώσεων εξ αιτίας της πανδημίας)

  • και διεξαγωγή των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη αιρετών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια δια ζώσης, όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν

Εκλέγονται οι εξής:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Παληγιάννης Βασίλειος του Ιωάννη, του συνδυασμού Δ.Α.Κ.Ε. / Π.Ε. Φασφαλής Νικόλαος του Γεωργίου, του συνδυασμού ΔΗ.ΣΥ./Α.Κ.Ε.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Τάκης Λάμπρος του Ιωάννη, του συνδυασμού Δ.Α.Κ.Ε. / Π.Ε. Κορδιστός Κωνσταντίνος του Κοντοστάβλη, του συνδυασμού ΔΗ.ΣΥ. /Α.Κ.Ε

ΠΗΓΗ: https://www.alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου