Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Επιστημονική Ημερίδα "Επιμόρφωση Επαγγελματιών σε θέματα διαχείρισης της αναπηρίας. Τα αποτελέσματα μιας προσπάθειας-Απολογισμός"

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
17 Οκτωβρίου 2015
 
Επιστημονική Ημερίδα "Επιμόρφωση Επαγγελματιών σε θέματα διαχείρισης της αναπηρίας. Τα αποτελέσματα μιας προσπάθειας-Απολογισμός"

Στο πλαίσιο του προγράμματος Επιμόρφωσης Επαγγελματιών σε Θέματα Διαχείρισης της Αναπηρίας το οποίο υλοποιείται από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαιδευτικής & Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθώς και το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Επίκουρο Καθηγητή κ Σπυρίδωνα-Γεώργιο Σούλη, θα πραγματοποιηθεί επιστημονική ημερίδα με θέμα «Επιμόρφωση Επαγγελματιών σε θέματα διαχείρισης της αναπηρίας. Τα αποτελέσματα μιας προσπάθειας-Απολογισμός».

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στις 17 Οκτωβρίου 2015, στο 2ο όροφο (Αίθουσα Σεμιναρίων) του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από τις 9:00 έως τις 14:00.

Δείτε συνημμένα:
- Δελτίο Τύπου
- Αφίσα Ημερίδας
- Πρόγραμμα Ημερίδας
 
Οργάνωση : ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
Τοποθεσία : Αίθουσα Σεμιναρίων του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης
Ωρα : 9:00 έως τις 14:00
 
Σχετικό Link :
http://www.uoi.gr/gr/announcements/extended.php?post_id=7425

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου