Στέφανος Σίντος

Πρόεδρος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ιωαννίνων, αναπληρωματικός αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε., τηλ.: 6932817359, e-mail: stefsintos@gmail.com

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Συμμετοχή του Σ.Ε.Π.Ε.Ν.Ι. στο Καραβάνι Υγείας ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  
     ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Ιωάννινα,  24-04- 2017
Αρ. Πρωτ.:  213
Ταχ. Δ/νση: Αράπη 1A -  45332 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τηλ. - FAX: 26510 78747
email:  sepenioa@gmail.com
Ιστοσελίδα: www.syldnioa.gr
ΠΡΟΣ

ΜΕΛΗ
Θέμα: «Συμμετοχή του Σ.Ε.Π.Ε.Ν.Ι. στο Καραβάνι Υγείας»

Συναδέλφισσες –οι,
          Η εφαρμογή των νεοφιλελεύθερων-μνημονιακών πολιτικών και από τη σημερινή κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) με σκληρά μέτρα περικοπής των κοινωνικών δαπανών και των συντάξεων, με τη φορολογική επιδρομή και την εκποίηση του δημόσιου πλούτου, πλήττει βάναυσα τους εργαζόμενους και την κοινωνία.
          Ο χώρος της Υγείας δεν εξαιρείται από τη μνημονιακή επέλαση. Η υποβάθμιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας συνεχίζεται. Η πρωτοβάθμια περίθαλψη είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη, ενώ οι δομές που έχουν απομείνει είτε υπολειτουργούν είτε οδηγούνται σε λουκέτο. Τα νοσοκομεία αδυνατούν να καλύψουν τις λειτουργικές τους ανάγκες.
          Καλούμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στο Καραβάνι της Υγείας που διοργανώνει η ΠΟΕΔΗΝ την Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 στα Γιάννενα (συγκέντρωση στις 10:00 πμ στο Γιαννιώτικο Σαλόνι).
          Η αντίσταση απέναντι στη νεοφιλελεύθερη μνημονική βαρβαρότητα που έχει στόχο την κατάργηση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων τα οποία κατακτήθηκαν με αίμα, πρέπει να γίνει υπόθεση κάθε εργαζόμενου, κάθε Σωματείου αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας.
Για την συμμετοχή όλων των συναδέλφων εργαζομένων στο ΚΑΡΑΒΑΝΙ  ΥΓΕΙΑΣ  η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κήρυξε ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 10 το πρωί ως τη λήξη του ωραρίου σε όλο το Δημόσιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου