Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

«Οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων μεταθέσεων, οριστικής τοποθέτησης, βελτίωσης θέσης κ.λπ. εκπαιδευτικών και μελών Ε.Ε.Π. - Ε.Β.Π. αρμοδιότητας Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων, σχολικού έτους 2023-2024»

Σχετικά με την διαδικασία διενέργειας των μεταθέσεων για το σχολικό έτος 2023-2024, όπως αυτή καθορίζεται στις: 1) Α.Π. 114645/12-10-2023 (ΑΔΑ: 64ΛΗ46ΝΚΠΔ-ΔΙΛ) και 2) Α.Π. 115268/Ε4/13-10-2023 (ΑΔΑ: 9ΗΡΞ46ΝΚΠΔ-Δ9Δ) εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (επισυνάπτονται οι δύο εγκύκλιοι που αφορούν στους εκπαιδευτικούς Π.Ε. και τα μέλη Ε.Ε.Π. - Ε.Β.Π. αντίστοιχα), ενημερώνουμε τους εκπ/κούς και τα μέλη Ε.Ε.Π. - ΕΒ.Π. της Δ/νσης Π.Ε. Ιωαννίνων τα εξής:

  1. Πριν την υποβολή της σχετικής αίτησης απαιτείται προσεκτική μελέτη της εγκυκλίου από τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς ώστε να αποφευχθούν πιθανά λάθη. Η μη υποβολή των ορθών δικαιολογητικών που προβλέπονται από την εγκύκλιο προκαλεί μη προσμέτρηση των σχετικών μορίων ακόμη και αν ο εκπαιδευτικός στην αίτησή του έχει συμπληρώσει το αντίστοιχο πεδίο. Αν παρόλα αυτά προκύπτουν απορίες, πληροφορίες θα παρέχονται από την κ. Χρυσαυγή Αντωνίου, στο τηλ. 2651077258.   
  2. Τα προβλεπόμενα από την εγκύκλιο δικαιολογητικά θα ψηφιοποιούνται (σκαναρισμένα σε αρχείο pdf) από τους εκπαιδευτικούς και θα αποστέλλονται εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας (έως 31 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 15:00), μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αφορά στις μεταθέσεις της Δ/νσης Π.Ε. Ιωαννίνωνmitrwo@dipe.sch.gr (προσοχή, όχι στο κεντρικό mail της Δ/νσης). Εκπρόθεσμα δικαιολογητικά που προβλέπονται από την εγκύκλιο για κάθε μοριοδοτούμενο κριτήριο δεν θα γίνονται αποδεκτά, με εξαίρεση όσα αναφέρονται στην παρ. 1.3 της εγκυκλίου.
  3.  Η Διεύθυνση Π.Ε. Ιωαννίνων και η αρμόδια υπάλληλος κ. Χρυσαυγή Αντωνίου δεν θα παραλαμβάνουν ιδιοχείρως δικαιολογητικά και αιτήσεις παρά μόνο ηλεκτρονικά, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην ανωτέρω εγκύκλιο.
  4. Τα δικαιολογητικά πρέπει να έχουν εκδοθεί εντός του τελευταίου τριμήνου.  Οι εκπαιδευτικοί των οποίων οι σύζυγοι υπηρετούν οργανικά στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων δεν θα υποβάλουν σχετική βεβαίωση συνυπηρέτησης (επομένως ούτε και αίτηση για έκδοση βεβαίωσης).  Στην περίπτωση αυτή θα καταχωρήσουν τη συνυπηρέτηση στην αίτησή τους ενώ, τα μόρια θα προσμετρηθούν αυτοδίκαια από τη Δ/νση Π.Ε. Ιωαννίνων, χωρίς την υποβολή βεβαίωσης.
  5. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εκδίδουν, ηλεκτρονικά, πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης και εντοπιότητας μέσω της πλατφόρμας gov.gr και ειδικότερα στο link:

https://www.gov.gr/ipiresies/oikogeneia/oikogeneiake-katastase/pistopoietiko-oikogeneiakes-katastases .

  1. Υπενθυμίζουμε ότι άπαντες οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν τοποθετηθεί οριστικά σε σχολική μονάδα υποχρεούνται να υποβάλουν ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ.

 

Παρακαλούμε οι Διευθυντές/ντριες και Προϊστάμενοι/ες να ενημερώσουν οπωσδήποτε όλους τους εκπ/κούς αρμοδιότητας τους με κάθε πρόσφορο τρόπο.

 

Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων

Τμήμα Γ΄ Προσωπικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου