Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

« Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την ατομική αξιολόγηση την Τετάρτη 27 Μαρτίου και ώρα 18.00 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων (Μαρούτσειο)»

 Σ.Ε.Π.Ε.Ν.Ι

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ        ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Ιωάννινα, 21 – 03 – 2024

 Αρ. Πρωτ.: 144

Ταχ. Δ/νση: Αράπη 1A -  45332 ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Τηλ. - FAX: 26510 78747

email:  sepenioa@gmail.com

Ιστοσελίδα: www.syldnioa.gr

ΠΡΟΣ

Μέλη

 

Θέμα: « Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την ατομική αξιολόγηση την Τετάρτη 27 Μαρτίου και ώρα 18.00»

Συναδέλφισσες/φοι

Η συνέχιση  του αγώνα ενάντια στην αντιεπιστημονική και ανεφάρμοστη ατομική αξιολόγηση συνεχίζεται αμείωτος παρά τις δικαστικές αποφάσεις που προσπαθεί να εκδώσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Τα ελληνικά δικαστήρια προσπαθούν να εφαρμόσουν τη νομοθεσία εξαντλώντας κάθε επιχείρημα, ενάντια στα εργατικά μας δικαιώματα, όταν την προηγούμενη δεκαετία σιωπούσαν για την κατάφορη μισθολογική μας υποβάθμιση και την απώλεια των εργασιακών μας δικαιωμάτων (ρυθμίζοντας όμως τα ανάλογα μισθολόγια των δικαστικών).

Ο αγώνας συνεχίζεται με τις στάσεις εργασίας σε πρώτο επίπεδο, ανά περίπτωση, ενώ η ΔΟΕ με μια σειρά διάφορων δράσεων καλεί Πανελλαδικά σε Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις τους ΣΕΠΕ. Περιμένει αποφάσεις από Γενικές Συνελεύσεις που θα είναι σε απαρτία για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις από την επικείμενη ολομέλεια των προέδρων των ΣΕΠΕ την 1η Απριλίου.

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕΝΙ καλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη του την Τετάρτη 27 Μαρτίου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων (Μαρούτσειο) στις 18.00.

Η συμμετοχή του καθενός μας είναι παραπάνω επιβεβλημένη σε αυτήν την κρίσιμη Γενική Συνέλευση.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ! ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου