Στέφανος Σίντος

Πρόεδρος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ιωαννίνων, αναπληρωματικός αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε., τηλ.: 6932817359, e-mail: stefsintos@gmail.com

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

Οι νέοι πρόεδροι των Συμβουλίων Επιλογής Σχολικών Συμβούλων

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
Εγκρίνονται και τυπικά από την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής

Η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής θα συνεδριάσει στις 7 Ιανουαρίου, προκειμένου να εγκρίνει και τυπικά τις προτάσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη για την  τοποθέτηση νέων προέδρων στα Συμβούλια   Επιλογής Σχολικών Συμβούλων.
Οι προτεινόμενοι πρόεδροι , οι οποίοι θα παραβρεθούν στν συνεδρίαση, για να απαντήσουν στις ερωτήσεις των Βουλευτών, είναι οι εξής:
α) Για τη  θέση του Προέδρου του Συμβουλίου Επιλογής Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο κ. Θεοχάρης Αθανασιάδης.
β) Για  τη θέση της Αναπληρώτριας Προέδρου του Συμβουλίου Επιλογής Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η κ.  Μαρία  – Ζωής Φουντοπούλου.
γ) Για τη  θέση της Προέδρου του Συμβουλίου Επιλογής Σχολικών Συμβούλων προσχολικής αγωγής, δημοτικής εκπαίδευσης και Ε.Α.Ε.,  η κ. Ελένης Σιάνου .
δ) Για τη  θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του Συμβουλίου Επιλογής Σχολικών Συμβούλων προσχολικής αγωγής δημοτικής εκπαίδευσης και Ε.Α.Ε., ο κ. Γεωργίου Νικολάου.

ΠΗΓΗ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου