Στέφανος Σίντος

Πρόεδρος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ιωαννίνων, αναπληρωματικός αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε., τηλ.: 6932817359, e-mail: stefsintos@gmail.com

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Υπουργός προς ΟΛΜΕ-ΔΟΕ: Η αυτοαξιολόγηση προαπαιτούμενο των θεσμών για μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
Η αυτοαξιολόγηση των σχολικών μονάδων, ξεκινώντας από τα 20.000 στελέχη ,  είναι προαπαιτούμενο των θεσμών για αύξηση  δαπανών για την παιδεία και μονίμων διορισμών εκπαιδευτικών.
Αυτό ξεκαθάρισε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου στη σημερινή δίωρη συνάντηση με τα ΔΣ της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ.
Για το «πόρισμα Λιάκου» ο υπουργός Παιδείας δεν άνοιξε τα χαρτιά τους , αλλά είπε ότι  η πρόταση για τετραετές Γυμνάσιο και διετές Λύκειο δεν θα εφαρμοστεί.
Για την  έκθεση του ΟΟΣΑ  ο κ. Γαβρόγλου, επανέλαβε ότι αυτή δεν είναι δεσμευτική και ότι η ενδιάμεση έκθεση του οργανισμού, που ακυρώνει την έκθεση του 2011 και αναμένεται να παραδοθεί προσεχώς, είναι σημαντικά βελτιωμένη από εκείνη που είχε αρχικά κατατεθεί, ενώ η τελική έκθεση θα παραδοθεί στο τέλος του 2017.
Για το τι ειπώθηκε στη συνάντηση μίλησαν στο esos  ο πρόεδρος της ΔΟΕ Θανάσης Κικινής και ο Γενικός Γραμματέας της ΟΛΜΕ Νίκος Παπαχρήστος, ο οποίος δίνοντας το κλίμα σημείωσε: «Δεν βγήκαμε σοφότεροι από τη συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας»:
ΠΗΓΗ:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου