Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Σοφία Παπάζογλου – Θοδωρής Κοτονιάς


Τετάρτη 10 Απριλίου | ώρα 9 μ.μ.
Σοφία Παπάζογλου – Θοδωρής Κοτονιάς
Ένα & Ένα


Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών στο πλαίσιο των αφιερωμάτων του, παρουσιάζει Τα αγαπημένα τραγούδια του Μανώλη Ρασούλη

  • Μιχάλης Ατσάλης, κιθάρα
  • Νίκος Σαμαράς, μπουζούκι, τζουρά, μπαγλαμά και τρομπέτα
  • Καλογιάννης Βεράνης, βιολί
Δυο φίλοι καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές με αφορμή τα τραγούδια του Θοδωρή Κοτονιά αυτή τη φορά σμίγουν μουσικά για λόγους αγάπης προς τα τραγούδια του Μανώλη Ρασούλη. Του ανθρώπου που άλλαξε την πορεία του λαϊκού τραγουδιού στην Ελλάδα, που έδωσε τα «όπλα» να «εκδικηθεί» η μέχρι τότε «γυφτιά», μαζί με μια παρέα από ανθρώπους που σημάδεψαν πάντα τη καρδιά μας.
Με πρώτο από όλους τον Νικόλα Παπάζογλου, τον Νίκο Ξυδάκη τον Πέτρο Βαγιόπουλο τη Βάσω Αλλαγιάννη, τον Διονύση Σαββόπουλο και άλλους.
Ο Θοδωρής Κοτονιάς και η Σοφία Παπάζογλου με τη ζεστή τους ερμηνευτική ικανότητα, μας βάζουν στη παρέα και μας φέρνουν κοντά με τα τραγούδια που «μεγαλώσαμε» μαζί τους.
Ένα & Ένα διαλεγμένα τραγούδια με καρδιά, που στέκονται πάντα δίπλα μας στις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές. Ένα μουσικό σημείο αναφοράς «για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι». Βραδιές με τραγούδι και χορό, με ευαισθησία και μερακλίκλι.
Γεμάτες από Ρασούλη και όχι μόνο…

Αίθουσα «Βασ. Πυρσινέλλας»
Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου