Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Πρόσκληση σε εκδήλωση στο Σουφαρί Σεράι, στο Κάστρο Ιωαννίνων (Δ. Φιλοσόφου και Γλυκήδων)

Συνεχίζονται οι παραστάσεις του Soundtrope Festival με έδρα την πόλη των Ιωαννίνων στο ιστορικό κτίριο των ΓΑΚ-Ιστορικό Αρχείο Ηπείρου,  το Σουφαρί Σαράι.
Πρόκειται για μία οπτικοακουστική παράσταση με έργα Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών, η οποία θα περιλαμβάνει μουσική και video art, τα οποία έχει επιμεληθεί το διεθνές Photometria Festival, δίνοντας έτσι μια άλλη διάσταση και προοπτική στο εσωτερικό του κτιρίου του Σουφαρί Σαράι. Συγκεκριμένα θα συμμετέχουν οι ΜΜΜΔ, Rendeece :
Anna Burholt , Arianna Gazca, Johannes Christopher Gerard, Michelle Grasso, Νίκος Βελιώτης, Marcus Grysczok, Dee Hood, Sasha Ihnatovich , Βασίλης Σαρδέλης, Burak Kum, Sonia Li, Michael Lyons, Diana Poput, Denes Ruzsa, Fruzsina Spitzer, Ίρια Σπηλιοπούλου, Κωστής Εμμανουηλίδης.
Η μουσική και τα εξαιρετικά ηλεκτρονικά soundscapes του Rendeece (πρώτη παρουσίαση του project Faust με αποκλειστικό video installation της KROUTSEF) θα ανοίξουν τη βραδιά με τον καλύτερο τρόπο.
Η παράσταση θα λάβει μέρος, στον ισόγειο χώρο του Σουφαρί Σεράι, στο Κάστρο Ιωαννίνων (Δ. Φιλοσόφου και Γλυκήδων), το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019
Ωρα 'Εναρξης: 19.30
'Ωρα Λήξης:      22.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου