Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΣΕΠΕΝΙ την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 6 μ.μ.στην αίθουσα εκδηλώσεων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων (Διγενή Ακρίτα 1) στα Σεισμόπληκτα


 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  
     ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Ιωάννινα,  06 – 02 2020
Αρ. Πρωτ.:  73
Ταχ. Δ/νση: Αράπη 1A -  45332 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τηλ. - FAX: 26510 78747
email:  sepenioa@gmail.com
Ιστοσελίδα: www.syldnioa.gr
ΠΡΟΣ

ΜΕΛΗ

ΘΕΜΑ : « Έκτακτη Γενική Συνέλευση»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, υλοποιώντας την με αριθ. πρωτ.378/29-01-2020απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας, κι εν’ όψη της μεγάλης απεργιακής κινητοποίησης της 18ης Φεβρουαρίου για το ασφαλιστικό, αποφάσισε να πραγματοποιήσει την Έκτακτη Γενική του ΣυνέλευσητηνΠαρασκευή 07-02-2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων (Διγενή Ακρίτα 1) στα Σεισμόπληκτα.
Αν δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί τηΔευτέρα 10-02-2020 και αν πάλι δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευσηθα πραγματοποιηθεί τελικά τηνΠέμπτη 13Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 6 μ.μ. στον ίδιο χώρο.
Συναδέλφισσες - συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο τηςχάραξης των επόμενων αγωνιστικώνδράσεωνγια όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο (υποβάθμιση πανεπιστημιακών πτυχίων-πτυχία κολλεγίων, προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών, εξίσωση δικαιωμάτων μεταξύ αναπληρωτών και μόνιμων εκπαιδευτικών, προσχολική  αγωγή και εκπαίδευση, ουσιαστική ενίσχυση της χρηματοδότησης των σχολικών μονάδων, μέριμνα για την κτηριακή υποδομή των σχολείων, μισθολογικά,ανάγκη ανατροπής των αρνητικών, για τη δημόσια εκπαίδευση, ρυθμίσεων που επέβαλαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και συνεχίζει η σημερινή με στόχο την εξοικονόμηση προσωπικούκλπ.) κάνουν αναγκαίο τον σχεδιασμό αγώνωνπου θα έχουν μαζικότητα, θα εκφράζουν όλους τους συναδέλφους, θα απηχούν στην κοινωνία, θα οδηγήσουν σε λύσεις, θα περιφρουρήσουν τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας αλλά και τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών.
Για τους λόγους αυτούς η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου