Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΣΙΝΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΑΙΡΕΤΟΣ ΑΠΥΣΠΕ ΗΠΕΙΡΟΥ

Τηλ/fax: 2651094734

κιν: 6932817359

e-mail: stefsintos@sch.gr

http://stefsintos.blogspot.com/


Αγαπητοί μου συνάδελφοι,

αισθάνομαι την υποχρέωση να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη τιμή με την οποία με περιβάλλετε, αλλά και τη μέγιστη εμπιστοσύνη που μου επιδεικνύετε.

Ευελπιστώ πάντα με τη δική σας στήριξη, στις 3 του Νοέμβρη, στις εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια, να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας στο ΑΠΥΣΠΕ ΗΠΕΙΡΟΥ.

Το γεγονός αγαπητοί μου συνάδελφοι, ότι συμπορευτήκαμε μια διετία (δημιουργική κατά την άποψή μου) μαζί, αποτελεί για μένα ηθικό συμβόλαιο υποχρέωσης απέναντί σας και ταυτόχρονα στέλνει αισιόδοξο μήνυμα, ότι ο Αιρετός δεν είναι προέκταση της διοίκησης, αλλά μέσο διεκδίκησης, αλληλεγγύης και πάλης, που εμπνέει στους συναδέλφους αίσθημα ασφάλειας και απονομής δικαιοσύνης.

Σας διαβεβαιώνω, όπως εξάλλου μέχρι τώρα έπραξα, ότι θα εξακολουθήσω να αντιτάσσομαι σε κάθε πολιτική που επιχειρεί την ιδεολογική χειραγώγηση εκπαιδευτικών και σχολείου και θα συνεχίσω να συμβάλλω αποφασιστικά στην προάσπιση της αντικειμενικότητας, της διαφάνειας και της αξιοκρατίας, διότι για μένα δεν ισχύουν διαχωριστικές επιλογές και διχαστικές λογικές αλλά ισότιμη αντιμετώπιση όλων των συναδέλφων.

Τέλος με τις ίδιες πάντα αξίες και αρχές, που σηματοδότησαν τη μέχρι τώρα εκπαιδευτική και συνδικαλιστική μου πορεία θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, για να προσφέρω στο συνάδελφο, που οραματίζομαι να κατέχει περίοπτη θέση στην κοινωνία, για μια καλύτερη παιδεία, σ’ έναν καλύτερο κόσμο…

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΣΙΝΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου