Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια Επικρατείας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ- Χ. Αθανασίου και Π. Δήμας οι επικεφαλής

Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια Επικρατείας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ - Χαρ. Αθανασίου και Πύρρος Δήμας οι επικεφαλής. Γιακουμάτος: Κυβέρνηση η ΝΔ ακόμη και χωρίς πλειοψηφία στη Βουλή 
Ανακοινώθηκαν σήμερα, Τρίτη, τα ψηφοδέλτια Επικρατείας της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, στα οποία συμμετέχουν διάφορα επιφανή ονόματα.
Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ είναι ο αρεοπαγίτης Χαρ. Αθανασίου (για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ).
Αντίστοιχα, στο ΠΑΣΟΚ, επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών Πύρρος Δήμας (για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ). 


Γιακουμάτος: Κυβέρνηση η ΝΔ ακόμη και χωρίς αυτοδυναμία
Εν τω μεταξύ, με δηλώσεις που έκανε σήμερα, Τρίτη, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος, εκτίμησε ότι η Νέα ΔΗμοκρατία θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, ακόμη και στην περίπτωση που δεν έχει την απόλυτη κοινοβουλευτική πλειοψηφία των 151 βουλευτών!
«Αν είμαστε πρώτο κόμμα, θα πάμε στη Βουλή και θα ζητήσουμε ψήφο εμπιστοσύνης μόνοι μας», είπε ο κ. Γιακουμάτος μιλώντας στη ΝΕΤ και πρόσθεσε ότι: «Για λόγους που δεν μπορώ να σας αναλύσω τώρα, να είστε σίγουροι ότι και το ΠΑΣΟΚ θα μας δώσει ψήφο εμπιστοσύνης».
Σύμφωνα με το σκεπτικό του κ. Γιακουμάτου, στις 7 Μαΐου δεν θα χρειαστεί να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας και η Νέα Δημοκρατία θα σχηματίσει κυβέρνηση χωρίς να χρειαστεί η σύμπραξη άλλων κομμάτων. «Χρειάζεται μια κυβέρνηση ισχυρή για να κυβερνήσει τη χώρα», σημείωσε ο κ. Γιακουμάτος και πρόσθεσε ότι «ο λαός έχει φτάσει στα όριά του». Ο κ. Γιακουμάτος είπε ακόμη ότι «αν κόψουμε κι άλλο μισθούς και συντάξεις δεν θα είμαστε ΝΔ», ενώ παράλληλα έκανε λόγο για «κομματίδια που πουλάνε νερό του Καματερού» και κατέληξε ότι η κυβέρνηση «δεν μπορεί να είναι αχταρμάς», αλλά πρέπει «να είναι καθαρή κυβέρνηση για να μπορέσει να εφαρμόσει το πρόγραμμά της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου