Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Το Σάββατο ο 2ος Νυχτερινός Παραλίμνιος Δρόμος


Το Σάββατο 6 Ιουνίου, ο 2ος Νυχτερινός Παραλίμνιος Δρόμος Ιωαννίνων, βγάζει και πάλι  τους Γιαννιώτες στους δρόμους, αυτή τη φορά υπό το φως του φεγγαριού.
Ο αγώνας διοργανώνεται από το Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων, ενός από τους πιο μαζικούς συλλόγους, που συμμετέχει ενεργά με τους δρομείς του σε κάθε αθλητικό γεγονός στην περιοχή μας, αλλά και με πολλές διακρίσεις σε μικρά και μεγάλα αθλητικά γεγονότα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Τον αγώνα στηρίζει ο Δήμος Ιωαννιτών και η Περιφέρεια Ηπείρου.
Ο 2ος Νυχτερινός δρόμος μήκους 10χλμ θα έχει εκκίνηση στις 8 το βράδυ από την πλατεία Μαβίλη.
Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί φέτος θα είναι:  αφετηρία πλατεία Μαβίλη - λεωφόρος  Καραμανλή – Διονυσίου Φιλοσόφου – Γαριβάλδι – λεωφόρος  Κάρολου Παπούλια – Στρατηγού Βογιάνου – Λεωφόρος Γεωργίου Γεννηματά – αναστροφή και επιστροφή από λεωφόρο Γεωργίου Γεννηματά – Στρατηγού Βογιάνου (μέχρι τον κόμβο) – αναστροφή και επιστροφή από Στρατηγού Βογιάνου – λεωφόρος  Κάρολου Παπούλια (μέχρι το ODEON) – αναστροφή και επιστροφή από λεωφόρο Κάρολου Παπούλια (όλη) –μετά την Γαριβάλδη  Εθνικής αντιστάσεως  –  πλατεία Νεομάρτυρα  Γεωργίου  –  λεωφόρος  Καραμανλή  –  πλατεία Μαβίλη.
Πληροφορίες στη διεύθυνση www.fullmoonroadlake.wordpress.com.
Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων ως διοργανωτής του 2ου Νυχτερινού Παραλίμνιου Ιωαννίνων αναλαμβάνει και μια πρωτοβουλία.
Έτσι αρχικά θα συγκεντρώσει τα άδεια μπουκάλια των δρομέων ξεχωριστά από τα καπάκια. Τα μεν πρώτα θα οδηγηθούν στους κάδους ανακύκλωσης, τα δε δεύτερα θα τοποθετηθούν σε ειδικούς κάδους προκειμένου να προωθηθούν στην ΕΛΕΠΑΠ για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου.
ΠΗΓΗ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου