Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Στήριξη της κινητοποίησης της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει τον αγώνα της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. που πραγματοποιεί Πανελλαδική Στάση Εργασίας την Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015, από τις 12:00 το μεσημέρι έως το τέλος του ωραρίου της πρωινής βάρδιας, αντιδρώντας στην απόφαση της Κυβέρνησης να παρατείνει τις συμβάσεις των ιδιωτών που έχουν εμπλακεί στον τομέα της καθαριότητας των Δήμων, όπως και στις προσπάθειες ιδιωτικοποίησης της διαχείρισης των απορριμμάτων από την πλευρά ορισμένων αιρετών.
Απαιτούμε από την Κυβέρνηση να καταργήσει ΑΜΕΣΑ το άρθρο 61 του Νόμου 3979/2011 που δίνει τη δυνατότητα εκχώρησης της αρμοδιότητας της διαχείρισης των απορριμμάτων των Δήμων σε ιδιώτες, όπως επίσης και την άρση της απαγόρευσης των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού στους Ο.Τ.Α., προκειμένου να καλυφθούν οι μεγάλες και επείγουσες ελλείψεις ανθρώπινου δυναμικού.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί σε συμμετοχή και στήριξη της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αύριο, Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 και ώρα 12:30μμ, στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Σταδίου 27) για να  απαιτήσουμε:
ΟΧΙ στις ιδιωτικοποιήσεις
ΟΧΙ σε κάθε μορφή ελαστικής σχέσης εργασίας
Υπερασπιζόμαστε
το Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα
των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
τη μόνιμη και σταθερή εργασία

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου