Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Κοινές δράσεις από την ΕΛΜΕ και το ΣΕΠΕΝΙ



  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                       ΕΛΜΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  
     ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
06-07-2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα, 06/07/2016, κοινή σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων της ΕΛΜΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για το συντονισμό της δράσης απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης για διάλυση του Δημόσιου Σχολείου.
Έγινε εκτίμηση όλων των δυσμενών μέτρων που υποβαθμίζουν το δημόσιο χαρακτήρα του σχολείου και αποφασίστηκαν οι ενέργειες που θα αποτελέσουν τον κορμό της κοινής δράσης των δύο Συλλόγων.

Συγκεκριμένα:
  • Τη Δευτέρα 11/07/2016 στις 11:00΄ πμ πραγματοποιούμε συγκέντρωση στον πεζόδρομο πίσω από την Περιφέρεια Ηπείρου (Μιχ. Αγγέλλου και Γ. Μελανίδη) για να ενημερώσουμε τους πολίτες με ανακοινώσεις.
  • Την Τετάρτη 13/07/2016 στις 9:00΄μμ στο ΘΥΜΩΜΕΝΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ (Καποδιστρίου 20), θα προβληθεί η ταινία σταθμός του γαλλικού κινηματογράφου «Το Σκασιαρχείο», η οποία γυρίστηκε το 1949 και θα ακολουθήσει συζήτηση για θέματα παιδείας.
Στόχος όλων των παραπάνω είναι η κινητοποίηση όλων των δυνάμεων των δύο κλάδων και της κοινωνίας που θα οδηγήσει σε λαϊκό ξεσηκωμό και μαζική συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις του Σεπτέμβρη με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Άλλος δρόμος πέρα από τον αγώνα ενάντια στο σχολείο της φτώχιας και της μιζέριας που φέρνει η κυβέρνηση για τη νέα χρονιά δεν υπάρχει.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ

Για τα Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕΝΙ                                     Ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ                       


ΣΙΝΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                                            ΜΕΓΗΡ ΜΑΡΡΚΟΣ             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου