Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ- ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: 142 θέσεις σχολικών καθαριστριών πλήρους απασχόλησης πρότεινε στο Δημοτικό Συμβούλιο

 

Ιωάννινα 25-07-2023

Συνεχίζεται η πλήρης απαξίωση του δημοτικού συμβουλίου

Την τακτική που εφάρμοσε από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου, αυτή της πλήρους απαξίωσης του δημοτικού συμβουλίου και των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, συνέχισε και στη διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου η απερχόμενη δημοτική αρχή Ιωαννίνων.

Για μια ακόμα φορά επέδειξε αλαζονική και απολυταρχική συμπεριφορά η οποία οδήγησε την παράταξή μας στην αποχώρηση από τη συνεδρίαση.

Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια συζήτησης του θέματος που αφορούσε τον προγραμματισμό των θέσεων σχολικών καθαριστριών για τη νέα σχολική χρονιά με μια εντελώς απαράδεκτη, αντιδεοντολογική και αντισυναδελφική στάση η πρόεδρος του Σώματος δεν σεβάστηκε την προβλεπόμενη από τον κανονισμό διαδικασία κι ενώ κατέγραψε δύο προτάσεις επί του θέματος, στη συνέχεια αρνήθηκε να θέσει την πρόταση της παράταξής μας σε ψηφοφορία.

Η πρόταση της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα», η οποία υιοθετήθηκε από το σύνολο σχεδόν της αντιπολίτευσης, ήταν οι προσλήψεις που πρότεινε η δημοτική αρχή να αφορούν 142 θέσεις πλήρους απασχόλησης, αντί 112 πλήρους και 30 μερικής, όπως ήταν η εισήγηση.

Δυστυχώς, η απερχόμενη δημοτική αρχή για μια ακόμα φορά απέδειξε ότι δεν ανέχεται το διάλογο και τη διαφορετική άποψη, ακόμα και για ένα τόσο ευαίσθητο και σοβαρό ζήτημα που αφορά ολόκληρη την κοινωνία των Ιωαννίνων.

Σύντομα όμως θα κριθεί από τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου