Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΕΛΜΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Τρίτη 30-7-2013 στις 21:00 σύσκεψη πρωτοβάθμιων σωματείων στην ΕΡΑ Ιωαννίνων, Τετάρτη 31-7-21013 έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 21:00΄ στη Ζωσιμαία Ακαδημία



ΕΛΜΕ  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ                                                                                            

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Με βάση την γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων την Τρίτη 23-7-2013 αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν :
Ø  Τρίτη 30-7-2013 στις 21:00 κοινή σύσκεψη όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων στον χώρο μπροστά στην ΕΡΑ  Ιωαννίνων.
Ø  Τετάρτη 31-7-2013 έκτακτη γενική  συνέλευση στις 21:00 στον χώρο της Ακαδημίας.
Ø  Κάθε Τετάρτη στις 11 π.μ. συνάντηση μπροστά στην Ακαδημία για ενημέρωση σχετικά με τις νεότερες εξελίξεις και  την πορεία του αγώνα μας.

Υπενθυμίζουμε στην κυβέρνηση ότι :
ü  Είμαστε άνθρωποι και όχι αριθμοί.
ü  Εχει καταγραφεί ήδη ως η κυβέρνηση των απολύσεων καθηγητών  και της διάλυσης του δημόσιου σχολείου αφού καταργούν ότι έχει απομείνει από τα δικαιώματα  των εργαζομένων και τα μέτρα προστασίας της εργασίας, τις συλλογικές συμβάσεις και τις κατώτατες αμοιβές. Αφού διαλύουν δημόσιες υπηρεσίες, καταργούν δυναμικούς τομείς της δημόσιας τεχνικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και τους εκχωρούν στη ιδιωτική επιχειρηματική πρωτοβουλία. Αφού επιχειρούν τη συνολική αναδιάρθρωση της εκπαίδευσης και την προσαρμογή της στις ανάγκες της αγοράς και των επιχειρήσεων.
Η επίθεση Κυβέρνησης – Τρόικας περνάει τώρα σε νέα φάση. Το ίδιο και ο δικός μας αγώνας.  Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, συσπειρώνουμε τους εργαζόμενους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, απαντάμε άμεσα στις προσπάθειες εφαρμογής των διαθεσιμοτήτων – απολύσεων.

Κανένας καθηγητής δεν περισσεύει!
Όλοι στον αγώνα! 

σταμπε
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου