Στέφανος Σίντος

Πρόεδρος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ιωαννίνων, αναπληρωματικός αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε., τηλ.: 6932817359, e-mail: stefsintos@gmail.com

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

«ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Ή ΧΩΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Όταν η συνθήκη αγωγής και εκπαίδευσης τέμνεται με την καθημερινότητα της πόλης»«ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Ή ΧΩΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Όταν η συνθήκη αγωγής και εκπαίδευσης τέμνεται με την καθημερινότητα της πόλης»

Διεπιστημονικό Συνέδριο με Διεθνή Συμμετοχή

Στη Θεσσαλονίκη, στο Κέντρο Διάδοσης των Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, από τις 19 έως τις 21 Μαΐου 2017, θα πραγματοποιηθεί το Διεπιστημονικό Συνέδριο με Διεθνή Συμμετοχή  "ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΙΔΙ Ή ΧΩΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Όταν η συνθήκη αγωγής και εκπαίδευσης τέμνεται με την καθημερινότητα της πόλης», με 116 εισηγήσεις και 220 συνέδρους.
Το Συνέδριο συνδιοργανώνεται από τα Τμήματα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών και Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, καθώς και το  Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και Καινοτόμες Εφαρμογές στην Εκπαίδευση» του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τις Αρχιτεκτονικές Σχολές Ε.Μ.Π. και Πολυτεχνείου Κρήτης και το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ως μία κίνηση για την δημιουργία ενός γόνιμου διαλόγου μεταξύ των φορέων που εμπλέκονται στην διαμόρφωση των χώρων για παιδιά.
 Στόχος του Συνεδρίου είναι να συμβάλλει στη διερεύνηση της σύγχρονης μεταβαλλόμενης συνθήκης στο πεδίο των χώρων μάθησης και αγωγής του παιδιού, καθώς και σε μία νέα πολυφωνική θεώρηση της σχέσης του με την πόλη.
Με εκτίμηση
Μαρία Σακελλαρίου
Καθηγήτρια

Πρόεδρος του Π.Τ.Ν.
Διευθύντρια του Π.Μ.Σ.
Διευθύντρια του Εργαστηρίου Παιδαγωγικής
και Διδακτικής Μεθοδολογίας
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Πληροφορίες-επικοινωνία
Συνημμένα αρχεία:
Πρόγραμμα Συνεδρίου:  pdf
Πληροφορίες Συνεδρίου
Ημερομηνίες διεξαγωγής: Παρασκευή, 19 Μαΐου, 2017 (All day) έως Κυριακή, 21 Μαΐου, 2017 (All day)  /  Χώρος: ΚΕ.Δ.Ε.Α.  Α.Π.Θ.
Ø Οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές του Π.Τ.Ν. του Π.Ι. δεν θα πληρώσουν το κόστος εγγραφής του Συνεδρίου (απαραίτητη η φοιτητική ταυτότητα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου