Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Στις 19 & 20 Μαρτίου 2018 θα συνεδριάσει το Κ.Υ.Σ.Π.Ε.



Συνεδρίαση του K.Υ.Σ.Π.Ε. θα πραγματοποιηθεί στις 19 & 20 Μαρτίου με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.«Εξέταση αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Π.Ε. σε δομές Ειδικής Αγωγής (εξέταση προσόντων Ειδικής Αγωγής, αμφισβητούμενες αιτήσεις κ.λπ.) και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
2.«Εξέταση αμφισβητούμενων αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Π.Ε. από περιοχή σε περιοχή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
3.«Εξέταση αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Π.Ε. από περιοχή σε περιοχή για ένταξη σε ειδική κατηγορία (ασθένειες, πολυτεκνία κ.λπ.) και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
4.«Εξέταση αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Π.Ε. σε Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης (εξέταση προσόντων, αμφισβητούμενες αιτήσεις κ.λπ.) και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
5.«Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
6.«Εξέταση αιτήσεων μετάταξης εκπαιδευτικών Π.Ε. σε διοικητικές θέσεις (με το Ν. 1824/1988) και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
7.«Εξέταση αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών Π.Ε. σε διοικητικές θέσεις (μέσω του Ε.Σ.Κ. κατά τις διατάξεις του Ν. 4440/2016) και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
Σε περίπτωση κατά την οποία τα τακτικά μέλη αδυνατούν να παρευρεθούν, παρακαλούνται  να ειδοποιήσουν τα αναπληρωματικά τους.                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου