Στέφανος Σίντος

Πρόεδρος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ιωαννίνων, αναπληρωματικός αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε., τηλ.: 6932817359, e-mail: stefsintos@gmail.com

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΣΕΠΕΝΙ για τη σύσκεψη στο Δημαρχείο Ιωαννίνων


Σ.Ε.Π.Ε.Ν.Ι


 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  
     ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ιωάννινα,   28-03- 2018
Αρ. Πρωτ.: 146
Ταχ. Δ/νση: Αράπη 1A -  45332 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τηλ. - FAX: 26510 78747
email:  sepenioa@gmail.com
Ιστοσελίδα: www.syldnioa.gr
ΠΡΟΣ
ΜΕΛΗ
ΜΜΕ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σήμερα, Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, στις 11 πμ, στο Δημαρχείο Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα την εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής στο Δήμο Ιωαννιτών.
Στη σύσκεψη πήραν μέρος, ύστερα από πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΕΝΙ, εκτός από το Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Μπέγκα Θωμά, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Κολόκας Παντελής, ο Πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Τσαμπαλάς Βασίλειος, ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης ν. Ιωαννίνων κ. Τζίμας Γρηγόριος και η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής ν. Ιωαννίνων κα Γκανιάτσα Δήμητρα.
        Η συζήτηση διεξήχθη σε πάρα πολύ καλό κλίμα. Ακούστηκαν οι απόψεις όλων των συμμετεχόντων επί του θέματος. Εκφράστηκαν βέβαια προβληματισμοί, κατατέθηκαν όμως στοιχεία-προτάσεις από το Σύλλογο και τους εκπροσώπους της εκπαίδευσης και στο τέλος αποφασίστηκε από όλους, η εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής αγωγής από τη νέα σχολική χρονιά και στο Δήμο Ιωαννιτών.  

Υπογραφές Σίντος-Παργανάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου