Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Ποιοι είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι


Ποιοι είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι

Στον ορισμό των εννέα αντιδημάρχων προχώρησε πριν από λίγο ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ. Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση, το σχήμα που θα διοικήσει το Δήμο είναι αποτέλεσμα των συμπράξεων και των συνεργασιών με παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου και με ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους (οι οποίοι προέκυψαν από την παράταξη της Τατιάνας Καλογιάννη).
«Νέα πρόσωπα, με διάθεση για προσφορά καλούνται από σήμερα να κάνουν το καλύτερο για την πόλη και για τους πολίτες. Πιστεύουμε ότι πρόκειται για ένα σχήμα που μπορεί να ανταποκριθεί στα δύσκολα και να δώσει άμεσα  δείγματα γραφής. Από δω και πέρα προέχει μόνο ένα: Κι αυτό είναι δουλειά από όλους μας», τόνισε ο δήμαρχος. Βέβαια αρκετά από τα νέα πρόσωπα έχουν δοκιμαστεί στο παρελθόν σε διάφορα αξιώματα. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Ελισάφ προχώρησε και στη δημιουργία μιας νέας αντιδημαρχίας που αφορά τα της διαχείρισης της «έξυπνης πόλης». Τρεις από τις εννιά αντιδημαρχίες πάνε στους συνεργαζόμενους και συγκεκριμένα στον Βασίλη Βλέτσα από την παράταξη του κ. Γκόντα και στους δύο ανεξάρτητους πια συμβούλους, τον Γιάννη Αϊβατίδη και του Αριστείδη Παππά.
Οι νέοι αντιδήμαρχοι είναι:

-Ανακύκλωσης και καθαριότητας, ο Ευάγγελος Πήχας στον οποίο ανατίθενται και οι αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Μπιζανίου.
-Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Πολεοδομίας, η Νατάσα Τύρου-Ούζα, στην οποία ανατίθενται και οι αρμοδιότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Ιωαννίνων και Νήσου.
-Οικονομικών, ο Φώτης Βάββας.
-Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Εφαρμογών Έξυπνης Πόλης, ο Γιάννης Λυκογιώργος.
-Έργων, Υποδομών, Ενέργειας, Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών θεμάτων, ο Γιώργος Αρλέτος στον οποίο ανατίθενται και οι αρμοδιότητες για τη Δημοτική Ενότητα Ανατολής.
-Πρωτογενούς Τομέα, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Προστασίας Περιβάλλοντος και Λίμνης, ο Βασίλης Βλέτσας, στον οποίο ανατίθενται και οι αρμοδιότητες για τη Δημοτική Ενότητα Παμβώτιδας.
-Έργων, Συντήρησης, Πρασίνου και Παιδικών Χαρών, ο Αριστείδης Παππάς.
-Τουρισμού, Επιχειρηματικότητας και Πολιτικής Προστασίας, ο Γιώργος Λώλης στον οποίο ανατίθενται και οι αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Περάματος.
-Παιδείας, Πρόνοιας και Μεταναστών, ο Γιάννης Αϊβατίδης.
Ο Γιώργος Αρλέτος θα προεδρεύει στην Οικονομική Επιτροπή και ο Φώτης Βάββας στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.
Ο Άρης Μπαρτζώκας ορίστηκε νέος πρόεδρος στη ΔΕΥΑΙ.
Τέλος, γενικός γραμματέας στο Δήμο ανέλαβε ο Βασίλης Ζωγράφος, αρχιτέκτονας-μηχανικός.
ΠΗΓΗ: https://typos-i.gr/article/poioi-einai-oi-neoi-antidhmarxoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου