Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

ΣΕΠΕΝΙ: ΟΧΙ στην ψήφιση του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου


 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ιωάννινα, 02 – 06– 2020
Αρ. Πρωτ.:  105
Ταχ. Δ/νση: Αράπη 1A -  45332 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τηλ. - FAX: 26510 78747
email:  sepenioa@gmail.com
Ιστοσελίδα: www.syldnioa.gr
ΠΡΟΣ
Μέλη


Θέμα: «ΟΧΙ στην ψήφιση του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ιωαννίνων χαιρετίζει τις μαζικές και δυναμικές πανεκπαιδευτικές κινητοποιήσεις σε όλη την χώρα αλλά και στον Νομό μας, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, που εξέφρασαν το αίτημα για την απόσυρση του αντιεκπαιδευτικούπολυνομοσχεδίου που πλήττει ανεπανόρθωτα τη δημόσια εκπαίδευση και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας.
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και η κυβέρνηση της Ν.Δ. αδιάλλακτες και με παντελή περιφρόνηση στους δημοκρατικούς θεσμούς και στον θεσμικό διάλογο, ενάντια στην ηχηρή διαμαρτυρία εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων, κατέθεσαν την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή και προχωρούν, δυστυχώς, στην ψήφισή του. Η απόφαση αυτή του Υ.ΠΑΙ.Θ. βρίσκει απέναντί της το σύνολο της σχολικής κοινότητας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου στο πλαίσιο των αγωνιστικών του δράσεων, αποφασίζει τις εξής κινητοποιήσεις στα πλαίσια των πανεκπαιδευτικών κινητοποιήσεων που εξήγγειλε η ΔΟΕ:
·         Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 19.00, στην πρώην Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία.
·         Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 στις 13:00 στην πρώην Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημίαμε κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου, σύμφωνα με την αρ. Πρωτ. 593/29 – 5 – 2020  απόφαση της Δ.Ο.Ε.(για όσους συναδέλφους επιθυμούν να παραβρεθούν στο συλλαλητήριο της Αθήνας, ο Σύλλογος Εκπ/κων Π.Ε. Ιωαννίνων κηρύσσει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας για τις 3 πρώτες ώρες του πρωινού κύκλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου