Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Για ποιους χτυπούν τα κουδούνια των κλόουν;


Του Θέμου Αναστασιάδη
Εντάξει λοιπόν. Είναι τρελοί οι Ιταλοί που ψήφισαν τον δημαγωγό-διασκεδαστή Μπέπε Γκρίλο και τον πρώην διασκεδαστή και μετέπειτα πρωθυπουργό και ξανά διασκεδαστή Σίλβιο Μπερλουσκόνι, παρότι όλοι οι θεσμοί της Ιταλίας προσπαθούν να τον διαλύσουν. Είναι ακραίοι και τυφλωμένοι οι Ελληνες που ψήφισαν, πιο πολιτικά και οργισμένα, «άκρα», από ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή, παρότι ουδεμία η σχέση μεταξύ των δύο. Είναι συγχρόνως εντελώς συμπτωματικό ότι οι εκλεκτοί της γερμανικής ορθής λιτότητας, τύπου Μόντι και Παπαδήμου, πήγαν άπατοι. Μπορεί στα μάτια της Μέρκελ και των Ολλανδών ο Μπέπε και ο Σίλβιο να μοιάζουν κλόουν, ενώ οι αναρχοκομμουνιστές και οι «εθνικιστές» επικίνδυνοι εξτρεμιστές. Οταν ο κλόουν αγριέψει και πάρει το όπλο του γίνεται σαν τον «Τζόκερ» του μπάτμαν. Αν δεν το καταλαβαίνουν, ας περιμένουν την ανακήρυξη της ανεξάρτητης Καταλονίας με πρωθυπουργό κάνα Μέσι (αν περάσει τη Μίλαν) και κάποια νέα πορτογαλική επανάσταση, τρέχα γύρευε τι τύπου. Ο κάθε λαός έχει τον δικό του τρόπο να εκφράσει την ΟΡΓΗ του για το πρόγραμμα «προσαρμογής» της γερμανοκρατούμενης Ευρωπαϊκής Ενωσης, και όσο κι αν δεν τους αρέσει, πάμε ένα στοίχημα; Αν δεν αλλάξουν το μοντέλο «εμείς πάντα κερδισμένοι κι εσείς όλο και πιο χρεωμένοι», σε μερικούς μήνες όλη η Μεσόγειος θα φλέγεται απ’ άκρου εις άκρον!
Γιατί, ανεξάρτητα από το αν δεν υπάρχει ταύτιση μεταξύ των «κλόουν» της Ιταλίας και των αριστερο-ακροδεξιών λαϊκών κινημάτων αντίδρασης στην Ελλάδα, μόνο τυφλοί δεν μπορούν να διακρίνουν ότι κάτι τους ενώνει: ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ. Ναι, πράγματι δεν έχουν να προσφέρουν άμεσα άλλη λύση, όπως έχουμε υπερτονίσει, κι ούτε οι ίδιοι διανοούνται να κυβερνήσουν. Προσφέρουν, όμως, τρόπο έκφρασης. Και, στο κάτω-κάτω, ποιος είναι προτιμότερος; Ο κλόουν του λαού ή οι γελωτοποιοί της Μέρκελ, οι «συστημικοί» πειθήνιοι πολιτικοί που τάζουν
συμμόρφωση και προσαρμογή για να κρατούν ευχαριστημένους τους μοσχαναθρεμμένους Γερμανούς μέχρι τις εκλογές τους; Τόσο συστημικά πειθήνιοι που επέμειναν μέχρι τραγικού τέλους στον γελοίο μη αποδοτικό φόρο στα καύσιμα, με τον οποίο μετράμε νεκρούς - εφήβους, γέρους και παιδιά. Είναι 100% σίγουρο ότι κανένας «κλόουν» δεν θα μπορεί να δώσει λύσεις αν εκλεγεί. Αλλά μήπως κι αυτοί που κυβερνούν μπορούν; Τα αποτελέσματα μέχρι σήμερα δείχνουν το αντίθετο. Αρα όποιος κοροϊδεύει τους «κλόουν» και τους ψηφοφόρους τους, στην πραγματικότητα κοροϊδεύει τα μούτρα του, ενώ θα ’ταν πολύ καλύτερα αν το άρπαζε ως μια καλή ευκαιρία για να προβληματιστεί. Γιατί ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» των Βρυξελλών και του ΔΝΤ; Οποιος θέλει ας βολευτεί με τη θεωρία ότι το «γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη». Οι άλλοι ας ανοίξουν τα μάτια και τα αφτιά τους να δουν και να ακούσουν τι συμβαίνει σήμερα σε όλη την Ελλάδα. Οι μόνοι χώροι που είναι γεμάτοι είναι οι Εφορίες και τα υποκαταστήματα της ΔΕΗ, όπου συνωστίζονται κατ’ απαράδεκτο τρόπο σε «ουρές θανάτου» εκατομμύρια πολίτες, που δίνουν και τους κουμπαράδες των παιδιών τους προκειμένου να πληρώσουν τα «χαράτσια». Κι έχουν από πάνω μια government που τους εμπαίζει, αφού απ’ τη μια τους απειλούν με φυλακή για χρέη 5.000 ευρώ κι απ’ την άλλη τους διαβεβαιώνουν ότι το κάνουν… απλώς για να τους εκφοβίσουν! Οχι ότι το εννοούν, επιμένουν... Μέχρι που θα βρεθεί ένας τοπικός εφοριακός ή ένας τυπολάτρης δικαστής που θα ακολουθήσει τον τύπο του νόμου και θα έχουμε κι άλλους νεκρούς από συγκοπές και εγκεφαλικά.
Οι Ελληνες ήμασταν οι πρώτοι που γίναμε ζωντανά πειραματόζωα της Μέρκελ, με τους τοπικούς εντολοδόχους της, τύπου Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, να εκτελούν εν είδει «οικονομικού Μένγκελε» τις πρωτότυπες ιδέες της για μια ΚΑΘΑΡΗ άρια οικονομία. Αυτή είναι η αλήθεια, την οποία οφείλει να συνομολογήσει κάθε ΕΝΤΙΜΟΣ άνθρωπος, ακόμη κι όσοι ακόμη πιστεύουμε ότι για λόγους σκοπιμότητας η Ελλάδα ΚΑΛΑ έκανε και κρατήθηκε εντός Ευρώπης προκειμένου να περιμένει να αλλάξουν οι συγκυρίες να διασωθεί όλος ο τόπος. Να που αυτό συμβαίνει, δικαιώνοντας τελικά και όσους χτυπούσαν εξαρχής το μνημόνιο και εκείνους που έλεγαν ότι πρέπει να μείνουμε εντός Ε.Ε. με οποιοδήποτε κόστος, έως ότου γυρίσει ο τροχός. Τώρα λοιπόν, ναι, ΓΥΡΙΖΕΙ απ’ ό,τι φαίνεται ο τροχός, υπό την πίεση των κάθε λογής «κλόουν» των ανεύθυνων επικίνδυνων «αναρχο-συριζαίων» και των «νεοναζί» Χρυσαυγιτών! Να ’ναι καλά απαξάπαντες, καθότι, όποιες κι αν ήταν οι προθέσεις τους και όποιοι κι αν παραμένουν οι απώτεροι στόχοι τους, στην πραγματικότητα λειτούργησαν αφυπνιστικά όχι μόνο για την Ευρώπη, αλλά για όλη τη Δύση. Πρώτοι στις ΗΠΑ κατάλαβαν ότι «κάτι συμβαίνει» και σιγά-σιγά κατάφεραν να ανοίξουν τα μάτια των σκληρών Γερμανών, οι οποίοι ξέχασαν ότι 60 χρόνια πριν, ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, κάνανε ουρά στα συσσίτια, καθώς ολόκληρη η κατακαμένη από τους ναζί Ευρώπη ΠΛΗΡΩΝΕ απ’ το υστέρημά της για να ζήσουν οι ηττημένοι φονιάδες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Κατά βάθος ο Σαμαράς θα ήθελε να στείλει συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Μπέπε Γκρίλο, ο Βενιζέλος στον Μπερλουσκόνι και ο Φώτης Κουβέλης σε κάτι λοιπές δυνάμεις «της λόξας» που ψήφισαν οι Ιταλοί. Κι όλοι θα έπρεπε να κάνουμε τον σταυρό μας για κάθε «οικονομικής φύσεως μπαρούφα» που αμολάει ο κάθε Στρατούλης και να κλείνουμε το μάτι σε κάθε κρούσμα παράκρουσης της Χρυσής Αυγής… (αρκεί να μην έχει χτυπήσει κάνας άνθρωπος δηλαδή…). Αποδεικνύεται ότι οι «κλόουν», οι εξτρέμ και οι κάθε είδους πυρήνες ανυπακοής είναι οι μόνοι που μπορούν να ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ τη «σκληρή» Κεντρική Ευρώπη προκειμένου να μαζευτεί στα «κυβικά» της. Το μοντέλο τους για τον Πλούσιο Βορρά που θα καλοπερνά και τον Νότο που θα φυτοζωεί για να τους υπηρετεί είναι πιο «ναζί» και από τη Χρυσή Αυγή. Ιδού, λοιπόν, η Ρώμη, ιδού και το πήδημα! Αρια φυλή από κει, «άγρια» από δω και όπου βγει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου