Στέφανος Σίντος

Πρόεδρος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ιωαννίνων, αναπληρωματικός αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε., τηλ.: 6932817359, e-mail: stefsintos@gmail.com

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

ΑΔΕΔΥ: Υπεράσπιση του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς

pleistiriasmoi
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έχει και στο παρελθόν καλέσει τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς και την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας – περιουσίας. Ένα κίνημα που συνεχίζει να δυναμώνει και δεν επιτρέπει, μέχρι σήμερα, σε Κυβέρνηση-Ευρωπαϊκή Ένωση-τραπεζίτες να υλοποιήσουν την πολιτική της απελευθέρωσης των πλειστηριασμών και της αρπαγής της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.
Απέναντι σε αυτό το καθημερινά διογκούμενο κίνημα έχει ήδη ξεκινήσει μια επιχείρηση εκφοβισμού και καταστολής. Στη Θεσσαλονίκη κατατέθηκε αυτεπάγγελτη μήνυση που στηρίχθηκε σε ανώνυμη και παντελώς αόριστη καταγγελία, για την οποία η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης διέταξε, ως μη όφειλε, προκαταρκτική εξέταση.
Κλήση για «παροχή εξηγήσεων εντός 48 ωρών» για τη συμμετοχή τους στις λαϊκές κινητοποιήσεις έλαβαν τα  μέλη του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς και του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ο Ηλίας Σμήλιος, δάσκαλος, πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΔΟΕ, πρώην μέλος του Γ.Σ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και ο Ζήσης Κλεισιάρης, δικηγόρος,  πρώην μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.:
·        θεωρεί πως κάθε απόπειρα εκφοβισμού ή σπίλωσης αγωνιστή του κινήματος  ενάντια στους πλειστηριασμούς και την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας – περιουσίας στρέφεται ενάντια σε όλους τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους και πολίτες της χώρας,
·        απαιτεί τη διακοπή της προκαταρκτικής εξέτασης και την άρση κάθε δίωξης εναντίον μελών του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου