Στέφανος Σίντος

Πρόεδρος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ιωαννίνων, αναπληρωματικός αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε., τηλ.: 6932817359, e-mail: stefsintos@gmail.com

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο Γιώργος Μέρτζιος
Ιωάννινα 03.07.2017ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με οδύνη πληροφορηθήκαμε σήμερα την απώλεια του συναδέλφου μας και  μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΡΤΖΙΟΥ...
Ο Γιώργος, διαπρεπής νομικός και δημόσιος λειτουργός, σε όλη του τη διαδρομή υπηρέτησε με υψηλό αίσθημα ευθύνης τον αγώνα για ένα Δημόσιο  καλύτερο, στην υπηρεσία του λαού  μας, τον αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των εργαζόμενων στο Δημόσιο. Διαπνεόταν από πνεύμα αλτρουισμού και αλληλεγγύης και υπηρετούσε πάντοτε πιστά αυτές τις αξίες και τα ιδανικά. Ασυμβίβαστος, αγωνιστής, με ήθος, ιδέες και οράματα και προπάντων έχοντας διαχρονικά συνεπή διαδρομή, αναγνωρίστηκε από όλους ως μία από τις σημαντικότερες συνδικαλιστικές παρουσίες των τελευταίων χρόνων.
Το Νομαρχιακό Τμήμα Ιωαννίνων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 ΙΟΥΛΙΟΥ, ώρα 18:00, στον Ιερό Ναό Αγ. Δημήτριου ΓΟΡΙΤΣΑΣ ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου