Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

3ήμερη εκδρομή στις 26 – 27 και 28 Μαΐου 2018 με το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Εκπ-κών Π.Ε. Ιωαννίνων


ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ                                                      Ιωάννινα 23 – 04 – 2018
ΕΚΠ/ΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ                                               Αρ. Πρωτ.: 65
ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ                                                                        
Προς:
 Πληροφορίες: Παργανάς Κων/νος                       
 Τηλέφωνο: 6944585310                                                                   Μέλη του
E-mail: tallilo2014@gmail.com

Θέμα : «Εκδρομή Ταμείου Αλληλοβοήθειας»

Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ιωαννίνων διοργανώνει 3ήμερη εκδρομή στις 26 – 27 και 28Μαΐου 2018 με προορισμό την Αίγινα(διανυκτέρευση στο HotelDANAE).
Κόστος συμμετοχής: 95 €/ άτομο
Στην τιμή περιλαμβάνονται: μεταφορά με λεωφορείο, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, 2 διανυκτερεύσεις και 2 πρωινά.
Ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων του λεωφορείου (62 θέσεις) ή το αργότερο μέχρι 18 Μαΐου. Προτεραιότητα έχουν τα ενεργά μέλη του Ταμείου μας.
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που θέλουν να λάβουν μέρος στην εκδρομή να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο ταξιδιωτικό γραφείο "PAMVOTISTRAVEL" (Ναπ. Ζέρβα 11, τηλ. : 2651034774).


 




  
     

                                            

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 26/05/18 ,  ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΑΙΓΙΝΑ .
        Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Παίρνουμε το πλοίο της γραμμής με προορισμό την Αίγινα. Άφιξη και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με το νησί .Διανυκτέρευση .


2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ,  27/05/18 , ΑΙΓΙΝΑ .
       Πρωινό. Αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο της Κολόνας που βρίσκεται δίπλα στο σημερινό λιμάνι της Αίγινας και δείχνει την συνέχεια στην μακραίωνη ιστορία του νησιού. Το όνομα του ο αρχαιολογικός χώρος το πήρε από Βενετσιάνους ναυτικούς, χάρη στον ένα και μοναδικό κίονα που τον χρησιμοποιούσαν για προσανατολισμό. Στη συνέχεια, θα δούμε το ναό της Αφαίας ο οποίος είναι από τα πιο εντυπωσιακά κτίσματα της υστεροαρχαϊκής εποχής. Ο ναός δεσπόζει στην περιοχή του ιερού της Αφαίας που ίδρυσαν οι Αιγινίτες για να τιμήσουν την Μινωίτικη θεότητα Αφαία, κόρη του Δία και της Κάρμης. Επιβίβαση το πούλμαν και αναχώρηση για επίσκεψη στη Μονή του Αγίου Νεκταρίου. Συνεχίζουμε για το κοσμοπολίτικο θέρετρο του νησιού, την Αγία Μαρίνα, γνωστή για την πλούσια βλάστηση καθώς και τις αμμώδεις παραλίες της. Ελεύθερος χρόνος για αγορές και περιήγηση στα πλακόστρωτα σοκάκια με παραδοσιακά καφενεία και τα μικρά μαγαζάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.


3η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 28/05/18,  ΑΙΓΙΝΑ - ΑΘΗΝΑ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ.
       Πρωινό. Επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και απόπλους για τον Πειραιά. Από εκεί, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση στο Λουτράκι. Άφιξη στην πόλη μας με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.
 
ΤΕΛΟΣ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ




 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου