Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

"Προστάτεψε το Παιδί σου από το Ηλεκτρονικό ΄Εγκλημα" με κεντρικό ομιλητή τον κύριο Μανώλη Σφακιανάκη.

Δωρεάν Δράση επιμορφωτικών σεμιναρίων "Προστάτεψε το Παιδί σου από το Ηλεκτρονικό ΄Εγκλημα" με κεντρικό ομιλητή τον κύριο Μανώλη Σφακιανάκη.


Η iDialogue είναι αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία που διοργανώνει δωρεάν επιμορφωτικές δράσεις όπως και η εν λόγω.

Η Πανελλαδική Δράση των δωρεάν επιμορφωτικών σεμιναρίων έχει ως σκοπό να επιμορφώσει και να ενημερώσει γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικούς, παιδοψυχολόγους, ειδικούς, παιδιά και όποιον άλλο ενδιαφερόμενο σχετικά με τους κινδύνους του ηλεκτρονικού εγκλήματος στη σύγχρονη εποχή και τους τρόπους προστασίας των παιδιών από αυτό.
Έχουμε πραγματοποιήσει ήδη 8 σεμινάρια σε Πειραιά, Μαρούσι, Αθήνα-κέντρο, Πάτρα, Τρίπολη, Βόλο, Ηράκλειο Κρήτης και Θεσσαλονίκη με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι πολύ μεγάλη και τα Ιωάννινα είναι η ένατη πόλη που επισκεπτόμαστε με σκοπό να ενημέρωσουμε τους πολίτες για την προστασία των παιδιών από το ηλεκτρονικό έγκλημα.
Το δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα τη Δευτέρα 7 Μαΐου στις 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων (Αγίας Μαρίνας 55). 
Η Δράση γίνεται με την Υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαΐκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.
Για την παρακολούθηση του δωρεάν σεμιναρίου είναι απαραίτητη η δωρεάν εγγραφή σας στο https://prostatepse.gr/register/ ή τηλεφωνικά στο 210 77 097 77.
Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους ενήλικες.
Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν παιδιά κάθε ηλικίας.  
Παρακαλώ πολύ το υλικό που σας επισυνάπτουμε να σταλεί σε όλα τα μέλη του συλλόγου σας.
Σας επισυνάπτουμε σχετικο γραφιστικο για social media και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως αφίσα και σχετική πρόσκληση η οποία αναφέρει τους τρόπους της δωρεάν εγγραφής σε περιπτώσεις μεμονωμένων εγγραφών. 
Για περισσότερες πληροφορίες:

Η ιστοσελίδα της Δράσης είναι η: https://prostatepse.gr/


Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είμαστε στη διαθεσή σας.
Ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου