Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Πανελλήνια έρευνα για τις "Κινητικές και Κοινωνικές Δεξιότητες" των παιδιών προσχολικής ηλικίας

Αγαπητοί συνάδελφοι
Στο πλαίσιο της πανελλήνιας έρευνας για τις "Κινητικές και Κοινωνικές Δεξιότητες" των παιδιών προσχολικής ηλικίας, σας στέλνω το link για την ηλεκτρονική συμπλήρωση του ερωτηματολογίου. Λόγω της διεξαγωγής της έρευνας σε πανελλήνιο επίπεδο η συμπλήρωση των ερωτηματολογίων γίνεται ηλεκτρονικά στο παρακάτω σύνδεσμο:
Ημερομηνία λήξης της έρευνας: τέλος Ιουνίου 2018
Τρόπος συμπλήρωσης:

Για κάθε παιδάκι του τμήματός σας απαντάτε σε μια σειρά ερωτήσεων οι οποίες εμφανίζονται σε τρεις σελίδες. Στην τελευταία σελίδα υπάρχει κουμπί ΥΠΟΒΟΛΗ (SUBMIT) για την υποβολή των απαντήσεων σας.
Στο τέλος της κάθε υποβολής απαντήσεων θα σας εμφανίζεται link για την εκ νέου υποβολή απαντήσεων, έτσι ώστε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο για το κάθε παιδί του τμήματός σας ξεχωριστά.

Θα ήταν πολύ σημαντικό για την αξιοπιστία και εγκυρότητα της έρευνας να συμπληρώσετε όσο το δυνατό μπορείτε περισσότερα ερωτηματολόγια. Ο χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι πολύ μικρός.
Η έρευνα είναι ανώνυμη ως προς τα παιδιά αλλά και ως προς τις εκπαιδευτικές μονάδες. Στο τέλος της έρευνας μπορείτε να ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα αυτής επικοινωνώντας μαζί μας.

Είμαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Με εκτίμηση
Ζάραγκας Χαρίλαος
Επικ. Καθηγητής ΠΤΝ
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Τηλ.:2651004301

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου