Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018 θα συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ


Συνεδρίαση του K.Υ.Σ.Π.Ε. θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιουλίου με θέματα ημερήσιας διάταξης:

                         
1.«Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών, Διευθυντών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή (από αναβολή & νέες) και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
2.«Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού, Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για απαλλαγή από τα καθήκοντά του και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
3.«Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
4.«Επικύρωση πινάκων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που αποσπώνται σε Πειραματικά & Πρότυπα Σχολεία για το διδακτικό έτος 2018-2019»
5.«Εξέταση θεμάτων επί των αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε δομές Ειδικής Αγωγής για το σχολικό έτος 2018-2019 (ενστάσεις κ.λπ.) και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
6.«Εξέταση θεμάτων επί των αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. για το σχολικό έτος 2018-2019 (ενστάσεις, διορθώσεις, ανακλήσεις κ.λπ.) και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
7.«Συζήτηση σχετικά με διόρθωση μορίων μετάθεσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
 8.«Εξέταση αποδέσμευσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξη σε διοικητικές θέσεις (μέσω του Ε.Σ.Κ.) και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
9.«Εξέταση αιτήσεων αποδέσμευσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξή τους σε θέσεις Ε.ΔΙ.Π., Ε.Ε.Π. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
 10.«Επανεξέταση αίτησης μετάταξης εκπαιδευτικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
 11.«Εξέταση αίτησης ανάκλησης μετάταξης διοικητικού υπαλλήλου - επαναφορά του σε θέση εκπαιδευτικού Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
12.«Εξέταση αίτησης διακοπής απόσπασης εκπαιδευτικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου Κρήτης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
13.«Εξέταση αίτησης απόσπασης εκπαιδευτικών Π.Ε. στο σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου Κρήτης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου