Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΟΕ: Ηλεκτρονικές δηλώσεις και ανάληψη υπηρεσίας αναπληρωτών που ζουν ή πρόκειται να αναλάβουν υπηρεσία στις πληγείσες από την πρόσφατη κακοκαιρία περιοχές

 

Αρ. Πρωτ. 957 Αθήνα 21/9/2020

Προς:

1. Την Υπουργό Παιδείας

κ. Νίκη Κεραμέως

2. Την Υφυπουργό Παιδείας

κ. Σοφία Ζαχαράκη

Κοιν.:

Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

 

Θέμα: Ηλεκτρονικές δηλώσεις και ανάληψη υπηρεσίας αναπληρωτών που ζουν ή πρόκειται να αναλάβουν υπηρεσία στις πληγείσες από την πρόσφατη κακοκαιρία περιοχές

Κυρία Υπουργέ, κυρία υφυπουργέ

Έπειτα από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε, κυρίως, τη Δυτική και Κεντρική Ελλάδα, είναι πάρα πολλά τα προβλήματα που παρουσιάζονται στις μετακινήσεις στις πληγείσες περιοχές καθώς και στις τηλεπικοινωνίες.

Μεγάλος είναι ο αριθμός των αναπληρωτών συναδέλφων μας (οι οποίοι προσλήφθηκαν πρόσφατα) που είτε διαμένει στις περιοχές αυτές, γεγονός που κάνει αδύνατη την κατάθεση της ηλεκτρονικής τους δήλωσης ή/και της μετακίνησής τους από τον τόπο τους, είτε πρόκειται να παρουσιαστεί στις περιοχές αυτές, κάτι που καθίσταται εξαιρετικά δύσκολο.

Για τους παραπάνω λόγους και μέχρις ότου αποκατασταθούν τα προβλήματα, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ζητά να δοθεί παράταση στην ημερομηνία κατάθεσης της ηλεκτρονικής δήλωσης των αναπληρωτών συναδέλφων μας καθώς και στη ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας με αυτοπρόσωπη παρουσία στις σχολικές μονάδες δίχως να υπάρξουν δυσμενείς συνέπειες στην προσμετρούμενη προϋπηρεσία τους αφού δεν φέρουν καμία ευθύνη για τις δυσκολίες που ανακύπτουν.

Πατήστε ΕΔΩ για να το κατεβάστε σε PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου