Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Μ. Βλάχου και Σπ. Μπουκουβάλας, μια έκθεση φωτογραφίας

 Μ. Βλάχου και Σπ. Μπουκουβάλας, μια έκθεση φωτογραφίας 

Έκθεση φωτογραφίας της Μαρίας Βλάχου και του Σπύρου Μπουκουβάλα θα φιλοξενήσει το Ίδρυμα Ιωσήφ και Εσθήρ Γκανή για έναν μήνα, από 28 Σεπτεμβρίου έως 27 Οκτωβρίου.

Η Μαρία Βλάχου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα αλλά τα τελευταία 38 χρόνια ζει στα Γιάννενα και εργάζεται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου. Ασχολείται με τη φωτογραφία σε καθαρά ερασιτέχνη βάση. Προτιμά να φωτογραφίζει με το κινητό και με απλές μηχανές γιατί και ο κόσμος νιώθει πιο άνετα και πολύ πιο βολικά είναι. Όμως, για νυχτερινές φωτογραφίες, που τις αγαπά ιδιαίτερα, βασίζεται στη μηχανή και το τρίποδό της, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Ιδρύματος.

O Σπύρος Μπουκουβάλας είναι νηπιαγωγός. Γεννήθηκε και ζει στα Γιάννεα. Την πρώτη του φωτογραφία την έβγαλε σε μια οικογενειακή εκδρομή στους Δελφούς, με μια Kodak Instamatic και φιλμ σε κασέτα! Φωτογραφίζει πια με ψηφιακή μηχανή. Αγαπημένα θέματα φωτογράφησης είναι τα μνημεία, τα κτίρια και οι αρχαιολογικοί χώροι, αλλά και τα πέτρινα γεφύρια. Επίσης έχει αδυναμία στις νυχτερινές λήψεις με φόντο το γαλαξία.

Το Ίδρυμα Γκανή βρίσκεται στην οδό Σούτσου 26. Τηλέφωνο:2651036517, email: idrymagani@gmail.com.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 14:00 και κάθε Τετάρτη και το απόγευμα 18:00-21:00.

ΠΗΓΗ: https://typos-i.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου