Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων

 

Αρ. Πρωτ. 951

 

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ

Αθήνα  21/9/2020

Προς

Τους Συλλόγους Εκπ/κών Π.Ε.

 

Θέμα: Εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων

(Π.Υ.Σ.Π.Ε. – Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. – Κ.Υ.Σ.Π.Ε.)

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Συνάδελφοι

Σύμφωνα με το Π.Δ. 1/2003, άρθρο 19 οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών, στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (Π.Υ.Σ.Π.Ε. – Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. – Κ.Υ.Σ.Π.Ε.) διεξάγονται την πρώτη εργάσιμη Τετάρτη του μηνός Νοεμβρίου, κάθε δεύτερου έτους.

            Φέτος οι εκλογές θα γίνουν την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις ορίζεται η 25η Σεπτεμβρίου 2020. Τονίζουμε ότι οι προθεσμίες που θέτει η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας είναι ασφυκτικές, επομένως χρειάζεται αυξημένη προσοχή στην τήρηση των αναφερόμενων καταληκτικών ημερομηνιών.

Ύστερα από τα παραπάνω σας ενημερώνουμε για τα εξής:

  1. Οι υποψηφιότητες για τα Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. και το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. πρέπει να υποβληθούν στη Δ.Ο.Ε. ηλεκτρονικά μέχρι την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020, ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ώρα 15:00, προκειμένου να διαβιβαστούν στις 25/9/2020 στους περιφερειακούς Δ/ντές και στη Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας (θα σταλούν ηλεκτρονικά και οι αιτήσεις υπογεγραμμένες και η συγκεντρωτική κατάσταση). 
  1. Οι υποψηφιότητες για τα Π.Υ.Σ.Π.Ε. πρέπει να υποβληθούν στους τοπικούς συλλόγους, μέχρι την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020, προκειμένου αυτοί να τις διαβιβάσουν στους Δ/ντές Εκπαίδευσης, το αργότερο μέχρι 25/9/2020 (αν υπάρχουν πολλοί Σύλλογοι στο Νομό, τη διαδικασία διεκπεραιώνει ο μεγαλύτερος Σύλλογος της περιοχής). 
  1. Σας στέλνουμε υπόδειγμα αίτησης υποψηφιότητας, η οποία περιλαμβάνει τα στοιχεία που πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρωθούν.

 

Πατήστε ΕΔΩ για να το κατεβάστε σε PDF
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την αίτηση υποψηφιότητας
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το υπόδειγμα κατάστασης υποψηφιοτήτων αιρετών

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου