Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ                              
 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
 ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
 Πληρ: Γιάννης Στέφος 2651046385 κιν: 6944392910
                                                                                   Αρ. Πρ: 51

                                                                                   Ιωάννινα 11/4/2011         
            Συναδέλφισσες/οι
Το Δ.Σ του ταμείου μας προγραμματίζει πενθήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη, τις λεπτομέρειες της οποίας μπορείτε να διαβάσετε στο πρόγραμμα που επισυνάπτεται.
            Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα μέλη του Δ.Σ μέχρι τη Μ. ΠΕΜΠΤΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ημερομηνία κατά την οποία θα πρέπει δοθεί προκαταβολή 100 Ευρώ κατ΄ άτομο προκειμένου να κλείσουμε τα ξενοδοχεία που προτείνονται. Το υπόλοιπο ποσό θα εξοφληθεί μέχρι τις 15 Ιουνίου. Επειδή οι ημερομηνίες είναι ιδιαίτερα πιεστικές, και εκτιμούμε πως θα υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση, παρακαλείσθε να δηλώσετε το συντομότερο δυνατόν τη συμμετοχή σας και να εξοφλήσετε την προκαταβολή. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί με το ταξιδιωτικό γραφείο PAMVOTIS TRAVEL.
 ΤΟ Δ.Σ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!!
                                                     
                                                  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΗΝ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

  
1η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01/07/11,   ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.
     Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση μέσω Εγνατίας Οδού. Με ενδιάμεση στάση για καφέ και φαγητό, άφιξη στα σύνορα, στους Κήπους, όπου θα γίνει τελωνειακός έλεγχος και μικρή στάση στα αφορολόγητα για ψώνια.  Αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη με άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Eλεύθερος  χρόνος. Δείπνο σε ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 02/07/11, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.
   Πρωινό και αναχώρηση για την περιήγηση της Πόλης. Επίσκεψη στην περίφημη εκκλησία - μουσείο της Αγίας Σοφίας, στο Βυζαντινό Ιππόδρομο ( Ατ. Μεινταν ) με τον υπέροχο (Ντικιλίτας) κίονα - οβελίσκο που φέρει πάνω του ιερογλυφικά το χάλκινο τρίποδα των Δελφών. Στη συνέχεια θα δούμε το καταπληκτικό παλάτι Τοπ Καπή με τους αμύθητης αξίας θησαυρούς των σουλτάνων στο Μπλε Τζαμί του σουλτάνου Αχμέτ. Ακολουθεί γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα και μετά, ελεύθερος χρόνος για να επισκεφθούμε το Καπαλί Τσαρσί (κλειστή αγορά), με τα χιλιάδες καταστήματα, χρυσαφικά, δερμάτινα κ.α.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση με χορούς και τραγούδια της Ανατολής. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 03/07/11,  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ.
     Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στο περίφημο Ντολμά Μπαχτσέ Σαράι. Κατόπιν μετάβαση στην προβλήτα και προαιρετική αναχώρηση για Πριγκιπόννησα (Πρώτη, Αντιγόνη , Χάλκη, Πρίγκιπος) με άφιξη στην Χάλκη, όπου θα δούμε τη Θεολογική Σχολή. Στη συνέχεια, αναχώρηση για το νησί Πρίγκιπος, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα. Γνωριμία με το νησί, προαιρετικός γύρος του νησιού με παιτονάκι. Επιστροφή το απόγευμα στην Κωνσταντινούπολη. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα. Διανυκτέρευση.


4η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 04/07/11, ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΞΑΝΘΗ.
    Πρωινό. Eπίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, καθώς και την Παναγία των Βλαχερνών, όπου εψάλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626μ.Χ. Ακόμη θα δούμε την εκκλησία της Ζωοδόχου πηγής στο (Μπαλουκλί), με το θαυματουργό αγίασμα και τα παραδοσιακά χρυσόψαρα και τους τάφους των Πατριαρχών. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε το ΄΄Turkuazoo΄΄, το πρώτο  ενυδρείο της Τουρκίας, με μέγεθος 8.000 τ.μ.. το οποίο είναι το μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Διαθέτει αυτή τη στιγμή πάνω από 10.000 διαφορετικά είδη θαλάσσιας ζωής και ένας κινούμενος διάδρομος μεταφέρει τους επισκέπτες κατά μήκος του 80μετρου γυάλινου υποβρύχιου τούνελ που είναι ένα από τα μακρύτερα στο κόσμο και τους δίνει τη δυνατότητα να αισθάνονται ότι βρίσκονται και οι ίδιοι στο βυθό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Διέλευση συνόρων από Κήπους και διανυκτέρευση το βράδυ στην Ξάνθη.

5η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 05/07/11, ΞΑΝΘΗ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ.
      Πρωινό και και παραμονή στην πόλη της Ξάνθης μέχρι το μεσημέρι. Αναχώρηση για τα Ιωάννινα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη στην πόλη μας περίπου στις οκτώ το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ


ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :   275 ευρώ / κατ΄ άτομο. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ:         ευρώ / κατ΄ άτομο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο, πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία των οδηγών μας.
- Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην Κωνσταντινούπολη στο ξενοδοχείο GREEN PARK 4****   στην πλατεία Taksim .
- Μία (1) διανυκτέρευση στην Ξάνθη, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, 3***( πιθανότατα το ΕΛΕΝΑ) .
- Τέσσερα (4) πρωινά.
- Δύο (2) δείπνα και ένα (1) γεύμα,  σε επιλεγμένες παραδοσιακές ταβέρνες, βάση προγράμματος.
- Περιηγήσεις-ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμά μας.
- Τοπικός ξεναγός.
- Ασφάλεια αστικής ευθύνης (Π.Δ 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.
- Φ.Π.Α

ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκεδάσεως.
- Κρουαζιέρα στα Πριγκηπόνησα.
- Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.
- Τα ποτά στα δείπνα.
Προσοχή !  Χρειάζεται η καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με τους λατινικούς χαρακτήρες) ή το καινούριο σας διαβατήριο.

 *Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική  σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου