Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ



              
                   Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
              Email : peekpe.ipirou@gmail.com

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Δ.Ε. της ΠΕΕΚΠΕ Ηπείρου, συμπληρωματικά στο προηγούμενο έγγραφο, σας ενημερώνει για μία νέα συνεργασία και θέτει τα ακόλουθα θέματα:

1.       Βρίσκεται στην  ευχάριστη θέση να συνδιοργανώσει, με το ΚΠΕ Φιλιππιάδας, Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, για τους συναδέλφους μέλη της και τους εκπαιδευτικούς της Ηπείρου, το οποίο θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο, στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Φιλιππιάδας.
Το σεμινάριο έχει στόχο να εκπαιδεύσει και να κινητοποιήσει τους εκπαιδευτικούς σε θέματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης ώστε να αναλάβουν προγράμματα  την νέα σχολική χρονιά.
Το Σεμινάριο θα περιλαμβάνει:
-Εισηγήσεις με θέματα:
«Μεθοδολογίας Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης».
-Παρουσιάσεις σχολικών προγραμμάτων Π.Ε., τα οποία έχουν υλοποίησει εκπαιδευτικοί στα σχολεία τους τα δύο τελευταία έτη.
-Βιωματικές δραστηριότητες πεδίου.
 2.       Το Παράρτημα Ηπείρου είναι ανοιχτό σε συνεργασίες και προτάσεις όποιου φορέα προάγει την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Παρακαλούμε να καταθέτετε τις προτάσεις σας στο mail του Παραρτήματος για ότι αφορά συνδιοργάνωση ημερίδων, σεμιναρίων, βιωματικών δράσεων, κ.λ.π.
 3.       Θα παρακαλούσαμε τέλος, αν έχει παρατηρηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα στη λήψη των ενημερωτικών μηνυμάτων του Παραρτήματος να μας ενημερώνετε έγκαιρα ώστε να δούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε.


Με εκτίμηση
Για τη Διοικούσα Επιτροπή του Παρατήματος Ηπείρου

   Η Πρόεδρος                                                       Η Αντιπρόεδρος
    Νάστου Μαριάννα                                                Παπακίτσου Σοφία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου