Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Επαναλειτουργία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πραμάντων



1152033651.jpgΜετά από περίπου δύο χρόνια αναστολής της λειτουργίας του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πραμάντων και συγχώνευσής του με το Κ.Π.Ε. Κόνιτσας, με απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας κ. Δεμερτζόπουλου, θα επαναλειτουργήσει.
"Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός αυτό διότι η επαναλειτουργία του Κ.Π.Ε. Πραμάντων θα δώσει μια ώθηση στην αναπτυξιακή πορεία της περιοχής μας. Είναι γνωστό ότι τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του ένα τεράστιο πλήθος μαθητών, εκπαιδευτικών και άλλων επισκεπτών βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή, γνώρισε τα πολλά και ποικίλα ενδιαφέροντα περιβαλλοντικά στοιχεία, συμβάλλοντας και στην τοπική οικονομία αλλά και στην περαιτέρω προβολλή της περιοχής", αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση από τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων.
Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, τόσο ο Δήμαρχος Γιάννης Σεντελές, όσο και ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Πραμάντων Νίκος Βαϊτσης, απευθύνθηκαν με επιστολές τους στην ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, τονίζοντας τη μεγάλη σημασία της επαναλειτουργίας του Κ.Π.Ε. Πραμάντων.
Αποφασιστική ήταν η και συμβολή του βουλευτή Ιωαννίνων Μιχάλη Κασή, ο οποίος συνηγόρησε με παρεμβάσεις του, ώστε να ληφθεί η απόφαση της επαναλειτουργίας του Κ.Π.Ε.Επαναλειτουργία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πραμάντων
ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου