Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΕΡΑ Ιωαννίνων και «Ποσειδών» στηρίζουν τα παιδιά της «Κιβωτού»

4053935274.jpgΤρόφιμα, παιχνίδια και άλλα προϊόντα για τα παιδιά της «Κιβωτού του κόσμου» στην Πωγωνιανή συγκεντρώνουν οι απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Ιωαννίνων και ο Αθλητικός Όμιλος «Ποσειδών».
Η προσπάθεια βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και αρκετοί συμπολίτες έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα προσφοράς και αλληλεγγύης, ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Τα παιδιά χρειάζονται κλινοσκεπάσματα – κουβέρτες, γλυκά, υπολογιστές και εξαρτήματα υπολογιστών, μπουφάν, παιχνίδια, παπούτσια, ομπρέλες, αδιάβροχα και όργανα γυμναστικής για το γυμναστήριο των παιδιών.
Τα είδη αυτά θα συγκεντρώνονται στην ΕΡΑ Ιωαννίνων (Ν. Παπαδοπούλου 2), καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 9 ως 1 μετά το μεσημέρι και στα γραφεία του Ποσειδώνα δίπλα στο κολυμβητήριο στη Λιμνοπούλα, από τις 5 ως τις 9 το βράδυ και μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου.
Τα τρόφιμα, φρέσκα και κατεψυγμένα, τα είδη προσωπικής υγιεινής και οικιακής χρήσης θα συγκεντρώνονται στα Super Markets Παπαγεωργίου, όπου υπάρχουν ειδικά καλάθια και λεπτομέρειες για τα αναγκαία προϊόντα.
ΠΗΓΗ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου