Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ανακοίνωση της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Ιωαννίνων για τις αποσπάσεις εντός του ΠΥΣΠΕ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ



ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

 

 

-------

 

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  Δ/ΝΣΗ  Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ

 

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ   ΗΠΕΙΡΟΥ



Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ










ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Ιωαννίνων, μετά τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Ν. Ιωαννίνων την Παρασκευή 22-7-2011, καλεί τους εκπαιδευτικούς του ΠΥΣΠΕ Ν. Ιωαννίνων, που επιθυμούν να αποσπαστούν σε σχολείο του ίδιου ΠΥΣΠΕ, να υποβάλουν αίτηση απόσπασης στο γραφείο που ανήκει το σχολείο της οργανικής τους θέσης, από Τετάρτη 27 Ιουλίου μέχρι και 5 ημέρες μετά την ανακοίνωση των αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ. Επιπλέον, στο ίδιο χρονικό διάστημα, καλούνται να υποβάλουν αίτηση και οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων του ΠΥΣΠΕ Ν. Ιωαννίνων, για συμπλήρωση του υποχρεωτικού τους ωραρίου.
Οι εκπαιδευτικοί που θα αποσπαστούν στο ΠΥΣΠΕ Ν. Ιωαννίνων από άλλα ΠΥΣΠΕ, πρέπει να υποβάλουν δήλωση τοποθέτησης στη Διεύθυνση Π.Ε. Ν. Ιωαννίνων, εντός  πέντε ημερών, από τη δημοσίευση των αποσπάσεων στον ημερήσιο τύπο.
Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από τα δικαιολογητικά που αφορούν στους λόγους που επικαλούνται οι ενδιαφερόμενοι.
                             Σας ενημερώνουμε ότι τα κριτήρια μοριοδότησης που αναφέρονται στην αριθμ. 67353/Δ2/15-6-2011 εγκύκλιο σχετικά με την υποβολή αιτήσεων αποσπάσεων εκπαιδευτικών από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, θα ισχύσουν και για τις αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ.



                    Ιωάννινα, 26-7-2011
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ  Π.Ε.


ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου