Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Κάλεσμα για τον 2ο Νυχτερινό Δρόμο

Σάββατο, 16 Μάιος 2015
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες από τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων για τον 2ο Νυχτερινό Δρόμο 10 χιλιομέτρων που θα γίνει στις 6 Ιουνίου στις 8 το βράδυ. 
Οι διοργανωτές κάλεσαν τους πολίτες να αγκαλιάσουν την προσπάθεια, ζήτησαν την βοήθεια των εθελοντών για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και δεν παρέλειψαν να ευχαρίστησαν όλους τους φορείς και την Τροχαία για την στήριξη που παρέχουν στον αγώνα ο οποίος αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω από 1000 άτομα.
Ο πρόεδρος κ. Βαγγέλης Γραμμενιάτης, ο κ. Μιχάλης Τσεντσερής αλλά και ο Βασίλης Τζομάκλας κάλεσαν το κοινό να συμμετέχει στον αγώνα. «Οι διακρίσεις των μελών μας είναι πολλές και σημαντικές. Το δρομικό κίνημα στην πόλη μας διαρκώς αυξάνεται και αυτό φαίνεται από τις εγγραφές νέων μελών. Φτάσαμε να είμαστε μια οικογένεια πολυάριθμη 260 μέλη και η τάση να αυξηθούμε περισσότερο, φαίνεται καθημερινά με το ενδιαφέρον που δείχνουν τα νέα παιδιά να θέλουν να ενταχθούν στον Σύλλογο» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γραμμενιάτης δίνοντας τις προθέσεις του Συλλόγου.
O Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων ιδρύθηκε το 2012 και μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει ενεργά με τους δρομείς του σε κάθε αθλητικό γεγονός που έχει λάβει χώρα στην πόλη των Ιωαννίνων. Παίρνει μέρος με την μαζική του συμμετοχή σε κάθε μικρό ή μεγάλο αθλητικό γεγονός, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
ΠΗΓΗ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου