Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΔΙΝΗ - Εργαστήριο για τη δημιουργία κτηνοτροφικών μονάδων


Το 3ο Εργαστήριο Ενημέρωσης με θέμα: «Δυνατότητες δημιουργίας νέων κτηνοτροφικών – πτηνοτροφικών μονάδων και διαχείριση αποβλήτων των υφιστάμενων μονάδων»
διοργανώνει η «Ήπειρος Α.Ε.» σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών και την Δημοτική Ενότητα Μπιζανίου. Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο Γυμνάσιο Πεδινής.
Σκοπός του Εργαστηρίου είναι η προβολή των δράσεων του προγράμματος και η ενημέρωση του ευρύτερου κοινού. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από εξειδικευμένους εισηγητές σχετικά με τις δυνατότητες ενασχόλησής τους με την κτηνοτροφία - πτηνοτροφία και συγκεκριμένα  με τη δημιουργία νέων κτηνοτροφικών - πτηνοτροφικών μονάδων και τη διαχείριση αποβλήτων υφιστάμενων μονάδων.
Παράλληλα, οι συμμετέχοντες στο Εργαστήριο θα έχουν την δυνατότητα να ανταλλάξουν πληροφορίες και εμπειρίες.
Η Πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 7: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης», του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.
ΠΗΓΗ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου