Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Έναρξη προβολών από την Κ.Ο.Π.Ι. στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
29 Οκτώβρη και κάθε επόμενη Πέμπτη
 
Έναρξη προβολών από την Κ.Ο.Π.Ι. στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης

Η Κ.Ο.Π.Ι. παρουσιάζει για το χειμερινό εξάμηνο 2015 το αφιέρωμά της υπό τον τίτλο “Φαντάσματα από το Παρελθόν”. Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Νέα ώρα έναρξης: 19:30 και μόνο για την ημέρα Πέμπτη (μία μόνο προβολή). Είσοδος ελεύθερη.

Είναι μεγάλη υπόθεση το παρελθόν στη ζωή των ανθρώπων. Άλλοτε γεμάτο ευχάριστες ενθυμήσεις έρχεται στην επιφάνεια για να γλυκάνει το νου και άλλοτε τον βυθίζει σε σκέψεις σκοτεινές μέσα από άσχημες και ζοφερές αναμνήσεις.

Ο Κινηματογράφος το ξέρει αυτό καλά, και γι’ αυτό πολλοί σκηνοθέτες έπαιξαν με το θέμα του παρελθόντος. Σκυθρωποί χαρακτήρες που ζουν μόνο μέσα στο σκοτάδι ενός δυσάρεστου παρελθόντος, πρωταγωνιστές που αναπολούν την ανέμελη παιδική τους ηλικία ή ακόμα και άνθρωποι που έχουν χάσει τη μνήμη τους και προσπαθούν να την επαναφέρουν έχουν περάσει πολλοί από την μεγάλη οθόνη..

Η Κ.Ο.Π.Ι. σας προσφέρει 7 αξιοθαύμαστες σκηνοθετικές ματιές πάνω στο θέμα του παρελθόντος, της μνήμης και των αναμνήσεων ελπίζοντας να σας ψυχαγωγήσει αλλά και να ξυπνήσει τα δικά σας… φαντάσματα από το παρελθόν!

Έναρξη αφιερώματος την Πέμπτη 29 Οκτώβρη με την ταινία "Spellbound - Νύχτα Αγωνίας" του Alfred Hitchcock
 
Οργάνωση : Κινηματογραφική Ομάδα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Τοποθεσία : Αίθουσα Λόγου και Τέχνης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Ωρα : 19:30
Είσοδος : Είσοδος ελεύθερη
 
Σχετικό Link :
http://users.uoi.gr/kopi

Σχετικό Αρχείο :

http://www.uoi.gr/files/news/attachments/7462.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου