Στέφανος Σίντος

Πρόεδρος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ιωαννίνων, αναπληρωματικός αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε., τηλ.: 6932817359, e-mail: stefsintos@gmail.com

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

6ήμερη εκδρομή του Ταμείου Αλληλοβοήθειας από 18 έως 23 Απριλίου 2017 στη ΡώμηΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ                   Ιωάννινα 6 – 3 – 2017
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.                                     Αρ. Πρωτ.: 35
ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ                                                                        
                                                                                            Προς:
Πληροφορίες: Παργανάς  Κων/νος                Δημοτικά Σχολεία & Νηπιαγωγεία
 Τηλέφωνο: 6944585310                                                   Ν. Ιωαννίνων


Θέμα : «Εκδρομή Ταμείου Αλληλοβοήθειας»

Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ιωαννίνων διοργανώνει 6ήμερη εκδρομή από 18 Απριλίου 2017 έως 23 Απριλίου 2017 στη Ρώμη.
Κόστος συμμετοχής: 300 €/ άτομο (προκαταβολή: 100€/ άτομο)
Στην τιμή περιλαμβάνονται: τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μεταφορά με λεωφορείο, ξεναγός, διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων (Hotel Roma Sud) με ημιδιατροφή (3 πρωινά και 3 δείπνα).
Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων όπου η είσοδος θα είναι προαιρετική (Ενδεικτικά: μουσείο Βατικανού: 22 ευρώ, κατακόμβες :8 ευρώ)
Το πρόγραμμα της εκδρομής επισυνάπτεται.
Ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων του λεωφορείου (62 θέσεις) ή το αργότερο μέχρι 21 Μαρτίου. Προτεραιότητα έχουν τα ενεργά μέλη του Ταμείου μας.
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που θέλουν να λάβουν μέρος στην εκδρομή να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο ταξιδιωτικό γραφείο "PAMVOTIS TRAVEL" (Ναπ. Ζέρβα 11, τηλ. : 2651034774). 


υπογραφές

Πρόγραμμα εκδρομής

6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΡΩΜΗ

  ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 18/04/17,  ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΕΝ ΠΛΩ.
    Συγκέντρωση των εκδρομέων, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση αργά το βράδυ για  την  Ηγουμενίτσα,  όπου  θα  πάρουμε  το  πλοίο  για  το Πρίντεζι.  Επιβίβαση  στο  πλοίο και τακτοποίηση  στις  καμπίνες.  Διανυκτέρευση  εν  πλω.

  ΜΕΡΑ,  ΤΕΤΑΡΤΗ, 19/04/17, ΠΡΙΝΤΕΖΙ – ΝΑΠΟΛΗ -  ΡΩΜΗ.
     Άφιξη  την  επομένη  στο  λιμάνι του Πρίντεζι. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πατρίδα της Σοφίας Λόρεν & του Καρούζο, τη Νάπολη. Περιήγηση στην πρωτεύουσα της Καμπανίας. Το ιστορικό της κέντρο περιλαμβάνεται στη λίστα μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, με τα ιστορικά της κτίρια, τα στενά δρομάκια και τον αυτοκρατορικό παραλιακό δρόμο του 18ου αιώνα. Από εκεί, συνεχίζουμε για την “Aιώνια πόλη”, τη Ρώμη. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.  

3η   ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 20/04/17,  ΡΩΜΗ.
     Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση στη Ρώμη. Θα ξεκινήσουμε από το Βατικανό, όπου θα επισκεφθούμε την επιβλητική βασιλική του Αγίου Πέτρου. Η επόμενη στάση μας θα είναι στο Κολοσσαίο. Περνώντας  από την αρχαία Ρωμαϊκή  Αγορά  φτάνουμε στην Πιάτσα Βενέτσια ,  όπου θα δούμε το μνημείο της πατρίδας με τον άγνωστο στρατιώτη και το Παλάτσο Βενέτσια. Θα ανέβουμε στο λόφο του Καπιτωλίου και θα καταλήξουμε στη Φοντάνα ντι Τρέβι όπου θα κάνετε τις ευχές σας. Ελεύθερος χρόνος στην πλούσια αγορά της πόλης (στη Βία Καβούρ, την Βία Νασιονάλε και φυσικά την πολυσυζητημένη Βία Κοντότι). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.  Διανυκτέρευση.  

4η   ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21/04/17,  ΡΩΜΗ.
      Πρωινό. Αναχώρηση για να επισκεφθούμε τις Κατακόμβες του Αγίου Καλλίστου, όπου θα δούμε τις Κρύπτες των Παπών, την κρύπτη της Αγίας Καικιλίας, τους τάφους των πρώτων Χριστιανών και τους διαδρόμους με τους νεκρικούς θαλάμους (Κουμπίκουλι), σκαμμένους στον βράχο δίπλα στους διαδρόμους, για τα θύματα των θυσιών. Ελεύθερος χρόνος για να περιπλανηθούμε σε μία από τις πιο διάσημες και αναμφισβήτητα μία από τις ομορφότερες πλατείες της Ρώμης στην πιάτσα Ναβόνα και στην πιάτσα Πόπολο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η   ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 22/04/17,  ΡΩΜΗ – ΑΝΚΟΝΑ.
    Πρωινό.  Επιβίβαση  στο  πούλμαν  και  αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Επιβίβαση  στο  πλοίο.  Τακτοποίηση  στις  καμπίνες.  Διανυκτέρευση  εν  πλω.

6η   ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 23/04/17,  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ.
    Άφιξη στο  λιμάνι  της  Ηγουμενίτσας το πρωί. Επιβίβαση  στο  πούλμαν και  αναχώρηση για την πόλη  μας με έντονες εντυπώσεις  και  αναμνήσεις  από  μια  πραγματικά  υπέροχη  εκδρομή.

ΤΕΛΟΣ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ
 
                           
                           Γραφείο Γενικού Τουρισμού      
Ν. Ζέρβα 7-9, 45332 Ιωάννινα Τηλ.: 26510-34774
Fax: 26510-37779 Τηλ. Οικίας: 26510-33512
www.pamvotistravel.gr pamvoioa@otenet.gr
 
Προσοχή !  Χρειάζεται η καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με τους λατινικούς χαρακτήρες) ή το καινούριο σας διαβατήριο.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου