Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Δήλωση – απάντηση στους συναδέλφους!!! Ντίνα Ρέππα και Κώστα Τουλγαρίδη

Μπράτης Δημήτρης                                                    Αθήνα 16/12/2010
        Πρόεδρος ΔΟΕ

Δήλωση – απάντηση
στους συναδέλφους!!! Ντίνα Ρέππα και Κώστα Τουλγαρίδη

Στη σημερινή δύσκολη πολιτικοσυνδικαλιστική συγκυρία, όπου η ανάγκη ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ και ΕΝΟΤΗΤΑΣ όλων των εργαζομένων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την υπεράσπιση των ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ και ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΝ μας και τη στιγμή που όλες οι δυνάμεις του κλάδου και της κοινωνίας το έχουν κατανοήσει και δρουν προς αυτή την κατεύθυνση, οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι!!! (που απ’ ότι φαίνεται, ευτυχώς, ούτε η παράταξή τους, τους ακολουθεί), επέλεξαν τις διαχωριστικές γραμμές και την προσωπική στοχοποίηση. 
Φαίνεται πως τους συναδέλφους !!! τους ενοχλούν οι πρόσφατες  ομόφωνες αποφάσεις του Δ.Σ. της ΔΟΕ για την απεργία των αναπληρωτών μέσω ΕΣΠΑ στις 23-11-2010 και η επίσχεση εργασίας στις 16-12-2010 και επειδή δε βρίσκουν πεδίο σοβαρής και υπεύθυνης πολιτικοσυνδικαλιστικής αντιπαράθεσης επιδίδονται σε λιβελλογραφήματα, που τα ονομάζουν συνδικαλιστική κριτική. Δεν πρόκειται να τους ακολουθήσω σ’ αυτόν τον κατήφορο, όπως, εξάλλου, έκανα, μέχρι τώρα, ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας.
ΔΗΛΩΝΩ, όμως,  με αφορμή την προσωπική στοχοποίηση, που για δεύτερη φορά κάνουν ότι ΠΟΤΕ ΔΕ ΦΟΒΗΘΗΚΑ, γιατί η συνδικαλιστική μου διαδρομή είναι ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ και ΔΙΑΥΓΗΣ. Ας γνωρίζουν, πάντως, πως και στο συνδικαλισμό ισχύει το αυτονόητο:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ, ΕΥΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.
Δημήτρης Μπράτης
Πρόεδρος ΔΟΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου