Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΛΜΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Δευτέρα 16/9 στις 11πμ συλλαλητήριο μπροστά στην Ακαδημία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ
Η αντιδραστικότερη μεταρρύθμιση των τελευταίων χρόνων στην εκπαίδευση ,που προαναγγέλλεται μέσω του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας ,στέλνει στον καιάδα ολόκληρη τη νέα γένια ,συνθλιβεί την υπαρξιακή και παιδαγωγική ύπαρξη χιλιάδων εκπαιδευτικών, οδηγώντας τους τελικά στη διαθεσιμότητα, την απόλυση, τις ελαστικές εργασιακές σχέσεις κα την ωρομισθια. Την ιδία στιγμή όλοι οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι οδηγούνται στη φτώχεια και την εξαθλίωση κάτω από το βάρος της φοροληστειας ,των επικείμενων πλειστηριασμών και των μέτρων ενός ακόμη μνημονίου...
ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ  ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!  
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Η απεργιακή επιτροπή από κοινού με το ΔΣ της ΕΛΜΕ  αποφάσισε τις παρακάτω δράσεις :
Τέταρτη 11/9
1.Να διαβαστεί στους μαθητές στον αγιασμό " το γράμμα προς τους μαθητές" και να δοθεί στους γονείς "το γράμμα προς τους γονεις". Τα δυο αυτά υλικά διακινούνται και τις επόμενες μέρες.
2. Το απόγευμα  στις 7μμ  και κάθε μέρα θα υπάρχει τραπεζάκι ενημέρωσης της  ΕΛΜΕ  στη Νομαρχία. Καλούνται οι συνάδελφοι να το πλαισιώσουν.
Την ιδία μέρα στις 7.30μμ  θα γίνει  σύσκεψη σωματείων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στο Εργατικό Κέντρο με θέμα "Συντονισμός απεργιακών κινητοποιήσεων όλων των κλάδων".
3.Πεμπτη 12/9
α. Σύσκεψη σωματείων Δημόσιου τομέα με το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στις 6μμ στο ΕΛΚΕΠΑ ( στοά Σάρκα )
 β. 7μμ συγκέντρωση μπροστά στη Νομαρχία και πορεία καταγγελίας της επικείμενης ιμπεριαλιστικής επέμβασης στη Σύρια.
4. Παρασκευή 13/9
Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ για τον αγώνα μας το μεσημέρι
Το απόγευμα στις 7μμ σύσκεψη της απεργιακής επιτροπής μπροστά στη Νομαρχία (καλούμε όσο το δυνατόν περισσότερους συναδέλφους να την πλαισιώσουν όλοι χρειαζόμαστε σε αυτόν τον αγώνα).
5. Κυριακή 15/9 
ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ  στις 8μμ στα Λιθαρίτσια.
6.Δευτέρα 16/9
Παρεμβάσεις το πρωί στα σχολεία και στις 11πμ μεγάλο συλλαλητήριο μπροστά στην Ακαδημία .
Μετά από τούτον το Σεπτέμβρη τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο. Αυτή την κρίσιμη μάχη η θα την κερδίσουν οι πολιτικές της τρόικα και της κυβέρνησης που την υπηρετεί επιβάλλοντας την ερήμωση και τη δυστυχία η θα την ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ , ανοίγοντας το δρόμο για το σχολειό του μέλλοντος για μια δημιουργική και ελεύθερη ζωή για όλους .
καλή δύναμη σε όλες και όλους!
Γιάννενα 10/9/2013
Το Δ.Σ. και η   Απεργιακή Επιτροπή της  ΕΛΜΕ Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου